medrek.se

Mottagningssamordnare/Vårdgolvskoordinator till mottagningen på Tema Hjärta och Kärl på Karolinska universitetssjukhuset i Solna

Ansök nu

Mottagningssamordnare/Vårdgolvskoordinator till mottagningen på Tema Hjärta och Kärl på Karolinska universitetssjukhuset i Solna

Vi erbjuder  
Mottagningen på Tema Hjärta och Kärl i Solna bedriver läkare och sjuksköterskor högspecialiserad vård inom flera profilområden. Mottagningsverksamheten är inriktat mot vård av patienter med bland annat hjärtsvikt, arytmi, pacemaker, kranskärl- och klaffsjukdom, medfödda hjärtfel eller hjärtpumpar, kärlkirurgi samt och thoraxkirurgi. Vi bedriver även forskningsstudier. Mottagningen har just flyttat till nya, moderna lokaler med en fantastisk utsikt över Campus Karolinska och stora delar av Stockholm.  
 
Till detta multidisciplinära team söker vi nu vår nästa stjärna!  
 
En spännande roll:  
Mottagningssamordnare/Vårdgolvskoordinator är kuggen i hjulet på mottagningen. Detta innebär att det främsta uppdraget är att underlätta samverkan inom temats öppenvård och med andra närliggande verksamheter genom ett nära samarbete med patientflödeschefer inom temat. Du har en viktig roll som kommunikatör och att ansvara för att information sprids från alla flöden till samtliga medarbetare på mottagningen. Du gillar att ständigt utveckla och förbättra arbetsmetoder.  
 
Följande är några av arbetsuppgifterna:  
•    Samordna och koordinera det dagliga arbetet inom vårdgolvet och närliggande verksamheter  
•    Hantera väntrumslogistik  
•    Sammankalla och leda vårdgolvsrådet.  
•    Ansvara och planera nyttjandet av mottagningsrum på kort och lång sikt  
•    Hålla veckovisa samordningsmöten och planeringsmöten  
•    Främja samarbetet mellan klinisk verksamhet och FoU  
•    Samverka med personaladministration kring Heroma.  
•    Ha ett nära samarbete med mottagningssamordnaren/vårdgolvskoordinatorn i Huddinge samt Omvårdnadschef på klinisk fysiologi Solna  
 
Vi söker
Är du rätt medarbetare för rollen?  
Vi söker dig som är en utåtriktad person och som brinner för att skapa goda förutsättningar för ett gott samarbete inom verksamheten, våra Patientflödeschefer samt klinisk fysiologi som vi delar vårdgolv med. Du har god prioriterings- och kommunikationsförmåga och känner dig bekväm med många kontaktytor och parallella arbetsuppgifter. Det är naturligt för dig att stödja medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat genom ditt personliga ledarskap.  
För att lyckas i rollen är det viktigt att du ser sjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn som en del av dina egna värderingar.  
 
Kvalifikationer  
Vi ser gärna att du har arbetat i en ledande position inom hälso- och sjukvården och det är meriterande om du är sjuksköterskeutbildad.  
 
•    Erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård är ett krav  
•    Flytande svenska och god engelska i tal och skrift  
•    Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
 
Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  
 
Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Camilla Ernst 
Administrativ chef
contacticon mobile 072-598 14 55

Fackliga representanter
Vision Pernilla Helmersson 070-1671299
Kommunal Catharina Häggbom 072-5836737
Vårdförbundet Marianne Westin 070-1671435 (Huddinge)
Vårdförbundet Rodrigo-German Araya de Castilla 0737-451322 (Solna)
Läkarföreningen Yvonne Dellmark 073-6681740

Dela detta jobb

Mottagningssamordnare/Vårdgolvskoordinator till mottagningen på Tema Hjärta och Kärl på Karolinska universitetssjukhuset i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset