medrek.se

logga

Mottagningssköterska till Bedömningsmottagningen BUP, Sundsvall

Regioner
Utgår

2021-04-16

Ansök nu

Mottagningssköterska till Bedömningsmottagningen BUP, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Arbetsuppgifter

Som mottagningssjuksköterska i vårt bedömningsteam arbetar du nära de tre övriga mottagningssjuksköterskorna samt i samarbete med psykologer, kuratorer, läkare och sekreterare. Du ger råd till föräldrar och vårdgrannar via Tele Q, tar emot nyanmälningar samt gör akuta bedömningar. Även viss beredskapstjänstgöring på vår dag/slutenvård ingår i tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning med start 2021-05-01, eller med tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse för det barnpsykiatriska området. Det är meriterande om du är vidareutbildad inom psykiatri eller barnsjukvård. Vi ser att du är en person som är trygg och stabil och har en god samarbetsförmåga. Du bör även vara van att ta egna initiativ och att sätta igång aktiviteter samt ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vid erbjudan om anställning skall du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer själv ett utdrag från belastningsregistret via Polisens hemsida.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet?
Värmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Månberg

Tf enhetschef

Telefon: +4660181185

E-post: jenny.manberg@rvn.se

Andreas Heldring

Vårdförbundet

E-post: andreas.heldring@rvn.se

 

Dela detta jobb

logga
Mottagningssköterska till Bedömningsmottagningen BUP, Sundsvall

Region Västernorrland