medrek.se

Nu söker vi en mottagningssjuksköterska till Patientflöde Leversjukdomar. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med leversjukdom. Hos oss arbetar du nära andra professioner för att tillsammans ge den bästa vården för våra patienter. 

Vi erbjuder
Du kommer att ingå i ett stabilt team tillsammans med fyra andra sjuksköterskor, läkare, dietist, kuratorer och andra yrkeskategorier för att skapa bästa möjliga förutsättning i vården kring patienten. Du får en unik chans att utveckla din kompetens och möjligheten att vara med och utveckla vår verksamhet. Vi bedriver högspecialiserad vård av hepatologipatienter inom SLL och även patienter som kommer utomläns ifrån.

Om tjänsten
På Mottagningen utreds och behandlas patienter som är i behov av högspecialiserad vård där de stora diagnosgrupperna är dekompenserad levercirros och cancer samt utredning inför levertransplantation. Vi arbetar inom ett tvärprofessionellt team och har blant annat självständiga sjuksköterskemottagningar och telefonrådgivning. 

Tjänsten är en fast anställning.

Vi söker
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med patienter med leversjukdom. Du ska tycka om att arbeta i tvärprofessionella team. Vidare får du gärna ha erfarenhet från mottagningsarbete. 

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: 

  • Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete eller erfarenhet av patienter med leversjukdom


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Mottagningssköterska till Patientflöde Leversjukdomar

Regioner
Utgår

2020-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb