medrek.se

MR Utvecklingssjuksköterska till Nya Bröstcentrum, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Regioner
Utgår

2019-02-19

Ansök nu

MR Utvecklingssjuksköterska till Nya Bröstcentrum, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Vill du vara med och bygga ett nytt bröstdiagnostiskt centrum? Nu erbjuder vi dig en roll som utvecklingssjuksköterska där du får möjlighet att påverka och leda förbättringsarbeten.  
 
Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa mot framtidens Bröstcentrum som öppnar 2019! Nya Bröstcentrum syftar till att erbjuda en samordning av allt som bygger upp en god cancervård: diagnostik, behandling, forskning, prevention, rehabilitering och utbildning.  
 
En stor variation av diagnostiska och interventionella undersökningar kommer att utföras på Bröstcentrum. Verksamheten innefattar allt från mammografiscreening av friska kvinnor till klinisk mammografi samt MR Bröst. Vårt mål är att ligga i framkant och vara ledande inom området och som utvecklingssjuksköterska har du en viktig nyckelroll att säkerställa kompetens och utvecklingsmöjligheter till berörd personal.  
 
Vi erbjuder  
•    Ett engagerat ledarskap och en härlig samt kompetent arbetsgrupp!  
•    Regelbundna internutbildningar  
•    Möjligheter till kongresser och externa kurser/utbildningar 
•    Möjlighet till vidareutbildning på avancerad nivå såsom Magister, PhD 
•    Möjlighet att vidareutbildas till forskningssjuksköterska 
•    Subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid och tillgång till personalgym 
•    Utbildning i handledning av studenter och nya kollegor 
•    Arbete med den senaste medicinsktekniska utrustningen på marknaden 
 
Om tjänsten 
Som utvecklingssjuksköterska hos oss ansvarar du för utbildning av personal och studenter inom MR. Du ansvarar för Metodboken och att utforma och utfärda körkort inom ansvarsområdet. Du arbetar med förbättringsarbete och ansvarar för tekniska förbättringar inom metoden, genom att skaffa ny kunskap tillsammans med radiologer/fysiker.  
 
Vidare kommer du att medverka till att skapa en uppmuntrande och givande forskningsmiljö för de aktiva forskarna inom metoden, samt delta med egna forskningsprojekt.  
 
Vi söker  
För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse för utvecklingsarbeten. Du är hjälpsam och har förmåga att entusiasmera andra. Du är mån om kompetensutveckling och får dina kollegor att utvecklas i sin roll.  
 
Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Kvalifikationer 
Krav: Röntgensjuksköterska med erfarenhet inom MR. 
Meriterande: Magisterexamen, eller andra akademiska kunskaper på avancerad nivå, eller andra reella kvalifikationer. Erfarenhet av MR bröstundersökningar är meriterande. 
 
Urval och intervjuer sker löpande i denna rekryteringsprocess.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Yrkeslegitimation
 
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
 
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Nora Abu Zaid 
contacticon mobile 072-599 11 62

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Eva Håkansson, 073-699 88 97

Dela detta jobb

MR Utvecklingssjuksköterska till Nya Bröstcentrum, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset