medrek.se

Näsby Parks Husläkarmottagning söker Specialistläkare i allmänmedicin/ MAL

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2022-07-31

Ansök nu

Näsby Parks Husläkarmottagning söker Specialistläkare i allmänmedicin/ MAL

Är du Specialistläkare inom allmänmedicin med stort patientfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Vill du vara med och utveckla en växande vårdcentral med motiverad,engagerad, kompetent och ambitiös personal samt arbeta på en vårdcentral som lägger stor vikt på trygghet och personalens välmående?  Läs vidare!
Vi söker en Specialistläkare inom allmänmedicin till trevliga stabila Näsby Parks Husläkarmottagning i Täby. Det finns möjlighet av ett tilläggsuppdrag som Medicinsk Ansvarig ledningsläkare (MAL), med överenskommelse av tilläggsersättning. Närmare information kring detta uppdrag kan Prima Vårds chefsläkare ge på efterfrågan.
 
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer och läkare. 
 
Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt mottagningsarbete med akuta och planerade besök. Du kommer att arbeta nära patienterna och vara en nyckelperson på vårdcentralen. I tjänsten ingår också handledning av AT-/ST-läkare. Det finns även möjlighet till arbete med digital vård.

 
Din profil:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
Kunskap i systemet Take Care är meriterande. Tjänsten är deltid enligt överenskommelse
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är bra på att prioritera, har en god samarbetsförmåga och kan ändra fokus efter behov.
 
Om Näsby Parks Husläkarmottagning: 
Här finns allt under samma tak. Vi har  specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeuter,  psykologer, undersköterskor och administrativ personal.
Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och vår verksamhet revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter.
Vi ingår som en del i Prima Vård.

 

Dela detta jobb

Näsby Parks Husläkarmottagning söker Specialistläkare i allmänmedicin/ MAL

Prima Vård AB