medrek.se

logo

NATT USK Ekhöjden

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

NATT USK Ekhöjden

Ekhöjden är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på 5 avdelningar varav 4 för demensdiagnoser, en avdelning för somatisk. Här bor 65 boende. Ekhöjden är beläget i Sundbyberg med närhet till natursköna Duvbo.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett krav. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter för vård- och omsorgsboende.

Anställningstyp/arbetstider
Tillsvidareanställning på natten. Provanställning 6 månader tillämpas. Tjänstgöringsgrad 67,44%, enligt fast schema, nattjänstgöring. Helgtjänstgöring enligt 3 veckors schema.

Tillträde
Snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ersättning
Månadslön, enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson för detta jobb
Anna Malmgren verksamhetschef
Telefonnummer: 072-8543909
E-postadress: annma@forenadecare.com
Cissi Dimitrova, biträdande verksamhetschef
Telefonnummer: 072-8543920
E-postadress: tsvetoslavad@forenadecare.com

Så ansöker du
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
7 november 2022
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

logo
NATT USK Ekhöjden

Forenede Care