medrek.se

Nattsjuksköterska sökes till Infektions-AVA i Solna

Ansök nu

Nattsjuksköterska sökes till Infektions-AVA i Solna

Om oss   
På vår akutvårdsavdelning IAVA kräver patientens tillstånd en högre vårdnivå och högre personaltäthet än på en vanlig vårdavdelning. Vi vårdar framförallt patienter med svåra infektionssjukdomar såsom sepsis, pneumoni och CNS infektioner, patienter som har ett behov av kontinuerlig övervakning av vitalparametrar eller andningsstöd. Vi har ett nära samarbete med intensivvården och akuten. 

I rollen som sjuksköterska ansvarar du för att leda, prioritera och utföra omvårdnadsarbetet. Nattetid kommer avdelningens 6 vårdplatser att bemannas av 2 sjuksköterskor. Vi har både sjuksköterskor som arbetar enbart natt samt de som arbetar treskift. Vi har mycket kompetent nattpersonal i dagsläget och behöver nu utöka denna grupp med en sjuksköterska.

Vi erbjuder

  • Kontinuerlig kompetensutveckling med både interna utbildningar och högskoleutbildningar.
  • Intensivkurs i tre dagar för alla nyanställda med fokus på infektionssjukdomar och infektionsspecifik omvårdnad  
  • Som nyanställd kommer du att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov. Den specifika utbildning som behövs för att arbete på IAVA tillgodoses av kliniken genom ett anpassat utbildningsprogram där du bland annat får lära dig NIV, blodgastolkning och arytmitolkning.  
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare
  • Möjlighet att rotera mellan IAVA/Infektion och Lungmedicin
  • Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp 

Vi söker   
Vi ser gärna att du som söker är öppen för utveckling, har ett gott bemötande samt har en förmåga att se till patientens enskilda behov på ett ödmjukt sätt. Vidare ser vi att du är nyfiken och har en god samarbetsförmåga.    

Kvalifikationer   
Krav: 
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.  
Meriterande: 
Tidigare erfarenhet från infektionssjukvård alternativt akutsjukvård.   

 

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska sökes till Infektions-AVA i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset