medrek.se

Är du sjuksköterska och vill arbeta i en stabil och kompetent arbetsgrupp? Då kan vår arbetsplats på lungmedicin vara något för just dig! Vi är ett team med stor arbetsglädjesom nu söker ny kollega.

Vårt anställningserbjudande

Arbetet på avdelningen har stort fokus på samarbete och vi arbetar prestigelöst för att göra det bästa för våra patienter och värna om vår goda arbetsmiljö. Hos oss blir du del av ett team med låg omsättning av medarbetare, där majoriteten har mångårig erfarenhet av både yrkesrollen och lungmedicin. Nattetid arbetar ni två sjuksköterskor och en undersköterska i team och du arbetar alltid tillsammans med en erfaren kollega.

Du får en individuellt anpassad inskolning

Om avdelning 74

Avdelning 74 är en lungmedicinsk avdelning som utreder och behandlar sjukdomar och besvär eller förändringar från lungorna. Avdelningen har intag från akuten och övriga avdelningar dygnet runt. Vi har ett nära samarbete med lungmottagningen och bronkoskopiverksamheten är förlagd i avdelningens lokaler.

Vi tar även emot elektiva patienter som är inneliggande för dagen.

På avdelningen som har 12 vårdplatser vårdas främst patienter med försämring av KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom), pleuravätska (vätska i lungsäcken), pneumothorax (kollapsad lunga) och lungfibros.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska är du en del av teamet runt patienten och du har patientens bästa i fokus. Till din hjälp har du förutom sjuksköterske - och undersköterskekollegor, Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. Arbetet innehåller olika medicintekniska moment såsom exempelvis handhavande av olika pleuradränage och behandlingar kopplade till dessa samt Non Invasiv Ventilation (NIV) behandling. Vi ser gärna att du efter en tid på avdelningen erhåller arteriell blodgasdelegering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi hoppas att du är en glad och trevlig person, som tycker om att samarbeta i team och lära av varandra. Du är ansvarstagande, har ett flexibelt förhållningssätt och arbetar med patientens bästa i fokus. Tycker du om att testa nya arbetssätt och bidrar själv med förslag, då är du som klippt och skuren för oss.

Övrigt

Tillsvidareanställning natt, 32,20h/v

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

logga

Nattsjuksköterska sökes till lungmedicin

Regioner
Utgår

2024-03-11

Ansök nu

Dela detta jobb