medrek.se

Nattsjuksköterska som vill vidareutvecklas i nyöppnad GAVA med fokus på infektion i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Nattsjuksköterska som vill vidareutvecklas i nyöppnad GAVA med fokus på infektion i Huddinge

Tema Åldrande på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge ska som ensam utövare i länet bedriva högspecialiserad geriatrisk vård. Som ett led i det skapades geriatrisk akutvårdsavdelning (GAVA) med vårdplatser på R74 som nu kommer utökas med GAVA för infektionspatienter. Här vårdas de allra sköraste multisjuka patienterna med instabila tillstånd i det akuta skedet. Dessa mest allvarligt sjuka bör inte vistas onödigt länge på akutmottagningar och här på Karolinska universitetssjukhuset är GAVA en lösning på detta. 

Vi erbjuder 

En unik möjlighet att få vara med och starta upp GAVA med fokus på infektion. Du kommer vara en viktig del i teamet kring den multisjuka sköra äldre. På GAVA kommer vi att arbeta i multidisciplinära, högkompetenta team där medicinsk vård och omvårdnad tydligt går hand i hand. Det blir en hög vårdnivå, där vi kan tillgodose patientens behov. 

Om tjänsten 

GAVA med inriktning på infektion kommer startas upp på en avdelning med 10 enkelrum. 

Om du är intresserad av att arbeta med geriatrik som ligger i framkant för utvecklingen erbjuder GAVA många spännande karriärmöjligheter, både inom det kliniska arbetet och för dig med intresse för forskning. 

Det finns en pionjäranda med att skapa något nytt och att utveckla ett riktigt gott omhändertagande av de svårast sjuka patienterna. 

Nattjänstgöring innebär 7 nätter/3 veckor. Heltid eller deltid enligt överenskommelse. 

Vi söker 

Dig som tycker att detta verkar intressant och spännande. Vill vara med och starta upp, utveckla och driva verksamheten. Positiv, engagerad som stimuleras och som drivs av att skapa värde för den geriatriska patienten på natten. 

Utrymme finns till diskussion om schemaläggning och andra arbetstider utöver natt om så önskas. 

Kvalifikationer 

Leg. Sjuksköterska. Meriterande med erfarenhet inom akutgeriatrik och/eller infektion. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!  

Välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Maria Kylili 

Chef
 0725-84 06 50

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Emma Jonsson, emma.k.jonsson@sll.se

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska som vill vidareutvecklas i nyöppnad GAVA med fokus på infektion i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset