medrek.se

Nattsjuksköterska till akut/internmedicinsk avdelningen Norrtälje sjukhus

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Nattsjuksköterska till akut/internmedicinsk avdelningen Norrtälje sjukhus

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, gärna från akutsjukvården. Du har hög omvårdnadskompetens och har fokus på patientsäkerhet och kvalitet.
Om oss
Vi är en internmedicinsk vårdavdelning med 24 vårdplatser. Här vårdas framför allt patienter med infektioner, hjärtarytmier och hjärtsvikt. Andra förekommande diagnoser är t ex diabetes och KOL. Många av våra patienter är svårt sjuka med stort behov av både medicinskt omhändertagande, god omvårdnad samt social planering inför utskrivning. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Inriktningen ställer höga krav på observation, bedömning och prioritering av patienternas behov samt ställningstagande av åtgärder.
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Du arbetar nära patienterna med patienten som en del i teamet tillsammans med en sjuksköterska och en undersköterska på natten. Våra värderingar Delaktighet, Trygghet och Respekt ligger till grund för vårt arbetssätt. Du utmanas av att ta eget ansvar och fatta beslut i samråd med dina kollegor för ett patientsäkert omhändertagande. Förbättringsarbete är en del i arbetet, och det är viktigt för oss att du drivs av att få vara med och utveckla vår verksamhet och framtidens sjukvård. Vi utgår från medarbetarnas egna önskemål för bland annat bra arbetsmiljö, kompetensutveckling och tydlig organisation. Nytt arbetstidsavtal med kvarstannandebonus och högre ersättning för obekväm arbetstid kommer implementeras senast under första kvartalet 2019. Hos oss arbetar du deltid ca 80 %.
 
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, gärna från akutsjukvården. Du har hög omvårdnadskompetens och har  fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Här lockas du av att avdelningen är välfungerande med rutiner och ordning & reda och att du blir en självklar länk för att det består. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till akut/internmedicinsk avdelningen Norrtälje sjukhus

TioHundra