medrek.se

Nattsjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i nya moderna lokaler i Solna

Regioner
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i nya moderna lokaler i Solna

Vi erbjuder
Vårdavdelning Gastromedicin och Endokrin i Solna ligger i nya och moderna lokaler. Vi har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar behandlas medicinskt primärt men kan komma behöva kirurgiska åtgärder. Vi arbetar ständigt med förbättringar vilket innebär att vi har möjlighet att vara med och påverka för att hela tiden utveckla omvårdnaden och våra arbetssätt. Nu söker vi söker dig som vill vara med och utveckla vården kring våra patienter!

Vi erbjuder dig:

  • Fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans.  

  • Bli en del av en spännande och lärorik miljö där vi tillsammans utvecklar vården.  

  • Som nyanställd kommer du att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov  

  • Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp

  • Veckoarbetstid på 32:20 h/vecka

  • Dubbelt ob utifrån SLL:s nya arbetstidsavtal

Om tjänsten
Hos oss ligger stort fokus på omvårdnad med patienten först. I ditt arbete bedömer du patienternas omvårdnadsbehov. Du förutser och förebygger eventuella försämringstillstånd och komplikationer samt planerar för att utföra adekvata åtgärder. Du kommer få fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans.

Kombinationen av olika patientflöden gör att du som sjuksköterska får en bred kompetens och unik möjlighet till tvärfunktionellt lärande.

Målet är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och multiprofessionella team.

Vi söker
Vi söker en kollega som vill bidra med sina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp. Du förstår vikten av att kunna kommunicera och samarbeta samt trivs med varierande tempo och arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklingsarbete, då det finns stor möjlighet för våra anställda till att påverka och delta i olika projekt och i arbetsgrupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska, minst 2 år yrkeserfarenhet

Meriterande: Tidigare erfarenhet som sjuksköterska från kirurgisk, medicinsk eller psykiatrisk omvårdnad.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Inflammation och Infektion omfattar flera internmedicinska specialiteter samt infektion, reumatologi och hudsjukdomar. Vården är organiserad i 16 patientflöden baserade på likartade diagnoser. Temat har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning.

Patientflödena är samlade i fem medicinska enheter. Temat ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Till temat finns idag kopplat ett femtiotal forskargrupper. Hos oss är alla medarbetare (ca 1200st) viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i nya moderna lokaler i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset