medrek.se

Nattsjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i nya sjukhusbyggnaden, Solna

Regioner
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i nya sjukhusbyggnaden, Solna

Om oss  
I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning, utveckling och utbildning. Vi ska flytta vår verksamhet till en ny vårdavdelning i toppskick och utökar därmed den högspecialiserade vården. Vi har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar behandlas medicinskt primärt men kan komma behöva kirurgiska åtgärder.

Om tjänsten  
Hos oss ligger stort fokus på omvårdnad med patienten först. I ditt arbete bedömer du patienternas omvårdnadsbehov. Du förutser och förebygger eventuella försämringstillstånd och komplikationer samt planerar för att utföra adekvata åtgärder. Du kommer få fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans. Kombinationen av olika patientflöden gör att du som sjuksköterska får en bred kompetens och unik möjlighet till tvärfunktionellt lärande.

"Intressanta och spännande diagnoser där omvårdnaden verkligen gör skillnad!” -Sjuksköterska med läkemedelsansvar och omvårdnadsansvarig Endokrin, Erika Wing

Målet är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och multiprofessionella team.

Vi erbjuder

  • Bli en del av en spännande och lärorik miljö där vi tillsammans utvecklar vården.
  • Fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans.  
  • Som nyanställd kommer du att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov  
  • Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp
  • Veckoarbetstid på 32:20 h/vecka
  • Dubbelt ob utifrån SLL:s nya arbetstidsavtal

Vi söker  
Dig som är intresserad av utvecklingsarbete och ser möjligheten i att kunna vara med och påverka. Det finns stor möjlighet för våra anställda till att påverka och delta i olika projekt och i arbetsgrupper. Du förstår vikten av att kunna kommunicera och samarbeta samt trivs med varierande tempo och arbetsuppgifter.

Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska.  
Meriterande: Tidigare erfarenhet från kirurgisk, medicinsk eller psykiatrisk omvårdnad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval. Vårt förhållningssätt utgår ifrån Karolinskas Universitetssjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn samt sjukhusets vision patienten först.

 

Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i nya sjukhusbyggnaden, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset