medrek.se

Nattsjuksköterska till Hjärta Kärl avdelning 1, Patientområde Kärlsjukdomar

Regioner
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Hjärta Kärl avdelning 1, Patientområde Kärlsjukdomar

Tema Hjärta Kärl består av olika patientområden varav Kärlsjukdomar är ett av dessa. Vi finns på Nya Karolinska Sjukhuset och vi delar avdelning med HIA/Hjärtsjukdomar. Vår enhet på Hjärta kärl avdelning 1 är en kärlkirurgisk vårdavdelning. Här vårdas patienter som genomgår olika kärlkirurgiska ingrepp, både öppen kirurgi och endovaskulär behandling. Vi arbetar med en intressant patientgrupp, de patienterna ofta har många olika diagnoser,vilket gör att hos oss finns stor läromöjlighet.  
 
Om tjänsten 
Avdelningen har 12 vårdplatser, på vardagar är två sjuksköterskor i tjänst tillsammans med en undersköterska. Du ansvarar för toalt sex patienter och du kommer att arbeta enbart natt, tjänsten innebär även helgtjänstgöring. Dag och kväll är det andra sjuksköterskor som arbetar. 
 
Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för den direkta omvårdnaden av patienterna före och efter operation. Dina arbetsuppgifter består med andra ord av pre- och post-operativ vård. Du förväntas ta ansvar för ditt eget arbete och det är även viktigt att du är intresserad av förändringsarbete. Att du, precis som vi, alltid arbeta för att patienterna får en god och säker omvårdnad ser vi som en självklarhet. 
 
Tjänsten är på heltid men möjlighet finns att arbeta på reducerad tid. 
 
Vi erbjuder 

  • Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!  
  • Introduktionsutbildning. Fyra veckors inskolning 
  • Kompetensutveckling enligt kompetensstegen. Du erbjuds att gå utbildning: "Omvårdnad vid kärlsjukdomar och kärlkirurgisk/endovaskulär behandling", 7,5 Hp, Malmö Högskola 
  • Kortare utbildning inom Kärlkirurgi(2 dagar) 
  • Internutbildning sker löpande: föreläsningar inom området  
  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.  
  • Dubbel natt-ob  

Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.  
Vi söker 
dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. Du bör även ha förmåga att arbeta i ett högt tempo och ta snabba beslut och samtidigt sprida trygghet till patienterna.  
Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och leda arbetet i din grupp. 
 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av kärlkirurgisk omvårdnad. 
 
Varmt välkommen att söka! 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 
Urval och tillsättning kan ske löpande i denna rekrytering.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Maritha Johansson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 757 19

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Anna Fasterius, 08-51775775, anna.fasterius@sll.se

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Hjärta Kärl avdelning 1, Patientområde Kärlsjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset