medrek.se

Nattsjuksköterska till Hjärta Kärl vårdavdelning 1, Kärlkirurgisk vårdavdelning

Regioner
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Hjärta Kärl vårdavdelning 1, Kärlkirurgisk vårdavdelning

Vårdavdelning Hjärta Kärl 1 är en avdelning där både Kärlkirurgiska och kardiologiska patienter vårdas. Vi finns på Nya Karolinska Sjukhuset. Nu söker vi en sjuksköterska till den Kärlkirurgiska delen.  
 
Om tjänsten  
Hos oss vårdas patienter som genomgår olika kärlkirurgiska ingrepp, både öppen kirurgi och endovaskulär behandling. Vi arbetar med en intressant patientgrupp, de har ofta många olika diagnoser vilket för att hos oss kan du lära dig mycket. Avdelningen har 12 vårdplatser, på vardagar är ni två sjuksköterskor i tjänst samt en undersköterska. Du ansvarar för sex patienter.  
 
Tjänsten är på heltid, möjlighet finns att arbeta på reducerad tid. Du kommer att arbeta enbart natt, tjänsten innebär även helgtjänstgöring. Dag och kväll är det andra sjuksköterskor som arbetar.  
 
Som sjuksköterska ansvarar du för den direkta omvårdnaden av patienterna före och efter operation. Dina arbetsuppgifter består av pre- och post-operativ vård, det är även viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete. Vi förväntar oss även att du alltid arbeta för att patienterna får en god och säker omvårdnad.  
 
Vi erbjuder  
Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!  
Introduktionsutbildning. Fyra veckors inskolning  
Kompetensutveckling enligt kompetensstegen. Du erbjuds att gå utbildning: "Omvårdnad vid kärlsjukdomar och kärlkirurgisk/endovaskulär behandling", 7,5 Hp, Malmö Högskola  
Kortare utbildning inom Kärlkirurgi(2 dagar)  
Internutbildning sker löpande: föreläsningar inom området  
Möjlighet till att ansöka om personalbostad.  
Dubbel natt-ob  
Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.   
Vi söker  
Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. Förmåga att arbeta i ett högt tempo och ta snabba beslut och samtidigt sprida trygghet till patienterna är även något vi söker. Det är också viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och leda arbetet i din grupp.  
 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av kärlkirurgisk omvårdnad.  
 
Välkommen att söka!  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
------------------------------------------------------------------
Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  
Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Maritha Johansson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 757 19

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Anna Fasterius, 08-51775775, anna.fasterius@sll.se

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Hjärta Kärl vårdavdelning 1, Kärlkirurgisk vårdavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset