medrek.se

logga

Nattsjuksköterska till hjärtavdelningar 94 och 95, Danderyds sjukhus

Regioner
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Nattsjuksköterska till hjärtavdelningar 94 och 95, Danderyds sjukhus

Nattsjuksköterska till hjärtavdelningar 94 och 95, Danderyds sjukhus

 

Vi har en väletablerad arbetsstruktur sedan många år och erbjuder därav en trygg arbetsmiljö dygnet runt.

 

Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus är en av Sveriges största hjärtkliniker med profilerade akutvårdsavdelningar, interventionsverksamhet och en öppenvård med flertalet mottagningar. Lärande och vidareutveckling är något vi prioriterar – redan från din första dag hos oss påbörjar du en intern tvåårig utvecklingsplan för att bli Hjärtsjuksköterska (gäller på DSAB).

Avdelning 94 och 95 är kardiologiska akutvårdsavdelningar med inriktning ischemisk hjärtsjukdom. Vi vårdar vuxna hjärtpatienter i alla åldrar där de flesta hjärtövervakas med telemetri. Vi arbetar i vårdteam dag, kväll som natt, med två- och treskiftstjänstgöring samt fast nattpersonal.

Som nyanställd får du en tydlig introduktionsplan, som du kontinuerligt stämmer av med din chef. Välkommen till en spännande och utvecklande arbetsplats, med goda möjligheter till såväl personlig som yrkesmässig utveckling.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akut hjärtvårdsavdelning nattetid – du tar exempelvis emot och skriver in patienter från akuten, utför omvårdnad, tar blodprover samt granskar hjärtövervakning (ischemi/arytmi).

Anställningsform

Tillsvidareanställning natt, hel/deltid. Helgtjänstgöring ingår. Önskemål om treskift och/eller fast schema kan diskuteras.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska - gärna med något års erfarenhet av nattarbete inom kardiologi och/eller akutsjukvård.

Du har en god kommunikation och samarbetsförmåga, samt en flexibel inställning. Du är ambitiös och har en positiv framtoning. Du tycker om att vara delaktig i utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Goda kunskaper i svenska språket – både i tal och skrift.

Övrig information

Danderyds sjukhus kan bland annat erbjuda personalbostäder, kvarstannandebonus och friskvårdsbidrag – läs mer om dina förmåner som anställd.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

 

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se

Publicerad den 28 december 2021

 

Dela denna sida på facebook, öppnas i ny flik. Dela denna sida på twitter, öppnas i ny flik. Dela denna sida på linkedin, öppnas i ny flik. Skriv ut sidans innehåll

Dela detta jobb

logga
Nattsjuksköterska till hjärtavdelningar 94 och 95, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB