medrek.se

Tema Hjärta Kärl består av olika patientområden varav Kärlsjukdomar är ett av dessa. C14 är en Kärlkirurgisk vårdavdelning, här vårdas patienter som genomgår olika kärlkirurgiska ingrepp, både öppen kirurgi och endovaskulär behandling. Vi arbetar med en intressant patientgrupp, de har ofta många olika diagnoser så här kan du lära dig mycket.  

Avdelningen har 12 vårdplatser, ni är 2 sjuksköterskor i tjänst samt 1 undersköterska. Du ansvarar för 6 patienter. Du kommer att arbeta enbart natt, tjänsten innebär även helgtjänstgöring. Dag och kväll bemannas av andra sjuksköterskekollegor. Som sjuksköterska ansvarar du för den direkta omvårdnaden av patienterna före och efter operation. Dina arbetsuppgifter består av pre- och post-operativ vård, det är även viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete. Du delar värderingen att du alltid ska arbeta för att patienterna får en god och säker omvårdnad. 

Vi erbjuder 

  • Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!  
  • Introduktionsutbildning. Fyra veckors inskolning 
  • Kompetensutveckling enligt kompetensstegen. Du erbjuds att gå utbildning: "Omvårdnad vid kärlsjukdomar och kärlkirurgisk/endovaskulär behandling", 7,5 Hp, Malmö Högskola 
  • Kortare utbildning inom Kärlkirurgi(2 dagar) 
  • Internutbildning som sker löpande: föreläsningar inom området Möjlighet till att ansöka om personalbostad.  
  • Dubbel natt-OB  
  • Kvarstannandebonus, vilket innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.  

Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm.  

Du har förmåga att arbeta i ett högt tempo och ta snabba beslut medan du samtidigt sprider trygghet bland patienterna. Det är även viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och leda arbetet i din grupp.Du bidrar gärna till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Kvalifikationer  

Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av kärlkirurgisk omvårdnad.  

Välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Maritha Johansson 
Chefsjuksköterska
08-517 757 19

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Anna Fasterius, 08-51775775, anna.fasterius@sll.se

Nattsjuksköterska till Kärlkirurgisk vårdavdelning C14

Regioner
Utgår

2018-10-15

Ansök nu

Dela detta jobb