medrek.se

Nattsjuksköterska till Multisjuka Äldre 2!

Regioner
Utgår

2020-04-13

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Multisjuka Äldre 2!

Vi erbjuder  
 
Hos oss har patienterna flera kroniska sjukdomar med en akut försämring. Det ger en stor variation på omvårdnadsarbetet samt kunskaper om hur flera sjukdomar påverkar patienten. Avdelningen har totalt 20 vårdplatser.

Arbetsgruppen har en stark sammanhållning, vilket leder till att det är en mycket god stämning på avdelningen. Vi har haft en låg frekvens av vakanser och behov av inhyrd personal. 
 
Om tjänsten
Du leder omvårdnadsarbetet i teamet och ansvarar för bedömning, planering och åtgärder av patientens omvårdnad.

Tjänsten innebär nattjänstgöring med rullande schema på 5 veckor. Det finns möjlighet att välja tjänstgöringsgrad själv. 

Du får en individuellt utformad introduktion.
 
Vi söker 

Vi söker dig som:
- har ett genuint intresse för att vårda äldre
- är ansvarstagande, lojal och vill vara delaktig i att utveckla vården för våra äldre
- har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad 

Kvalifikationer 

Krav: legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet av slutenvård
Meriterande:  erfarenhet av geriatrik eller akutsjukvård

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

Temat består av cirka 320 medarbetare inom ett omvårdnadsområde åldrande samt två medicinska områden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Sjuksköterskor geriatrik
Sjuksköterska

Arbetsplats
Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Naghada Talabani 
Omvårdnadschef
contacticon phone naghada.talabani@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Katarina Averfors, katarina.averfors@sll.se, 0701/671153

Referensnummer
169334

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Multisjuka Äldre 2!

Karolinska Universitetssjukhuset