medrek.se

Nattsjuksköterska till Multisjuka Äldre 2 inklusive GAVA!

Regioner
Utgår

2019-11-26

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Multisjuka Äldre 2 inklusive GAVA!

Hos oss har patienterna flera kroniska sjukdomar med en akut försämring. Det ger en stor variation på omvårdnadsarbetet samt kunskaper om hur flera sjukdomar påverkar patienten. Vi har ett tätt samarbete med akuten, då vi har 6 vårdplatser på vår geriatriska akutvårdsavdelning (GAVA) som är vidga åt ett snabbspår från akuten.

Arbetsgruppen har en stark sammanhållning, vilket leder till att det är en mycket god stämning på avdelningen. Vi har haft en låg frekvens av vakanser och behov av inhyrd personal.

Om tjänsten

Du leder omvårdnadsarbetet i teamet och ansvarar för bedömning, planering och åtgärder av patientens omvårdnad. Avdelningen har totalt 20 vårdplatser. Tjänsten innebär nattjänstgöring med rullande schema på 5 veckor

Vi erbjuder 

- Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus! - Kompetensutveckling enligt kompetensstegen

- Du får en individuellt utformad introduktion

- Löpande internutbildning: föreläsningar inom området.

- Dubbel natt-ob

- Kvarstannandebonus:  Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år

- Möjlighet finns att välja tjänstgöringsgrad själv

Vi söker

Vi söker dig som:

- har ett genuint intresse för att vårda äldre

- är ansvarstagande, lojal och vill vara delaktig i att utveckla vården för våra äldre

- har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad

Kvalifikationer

Krav: legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet av slutenvård

Meriterande:  erfarenhet av geriatrik eller akutsjukvård

Urval kan komma att ske löpande i denna rekryteringsprocess.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Multisjuka Äldre 2 inklusive GAVA!

Karolinska Universitetssjukhuset