medrek.se

Nattsjuksköterska till Stockholms enda transplantationskirurgiska avdelning, Huddinge!

Regioner
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Stockholms enda transplantationskirurgiska avdelning, Huddinge!

Att arbeta med att ge livet tillbaka för en patient är en motiverande och 
svårslagen arbetsglädje! 
 
Om verksamheten K87-89 
K87-89 är en slutenvårdsavdelning inom transplantation. Hos oss vårdas patienter som har genomgått transplantation av njure, lever, bukspottskörtel eller hjärta och även personer som genomgått kärlaccessoperation samt leverresektion. Vården omfattar såväl barn som vuxna. 
 
Varför ska du arbeta här? 
Det är varierande aktivitet både dag som natt. Mycket av vår verksamhet är akutverksamhet vad det gäller transplantationer, men det genomförs också planerade ingrepp. Du kommer på sikt att kunna utveckla spetskompetens och har möjlighet att arbeta med både kirurgiska och medicinska specialitet.  
 
Läs om varför Paulina arbetar som sjuksköterska på K87-89! 
Det bästa med min arbetsplats är patientgruppen och mina kollegor. Den ena dagen är inte den andra lik, och vi får följa patienter från att de är svårt sjuk till att bli friskare för varje dag som går efter transplantationen. Vi trivs tillsammans och skrattar mycket i arbetsgruppen. Patienter som vårdats hos oss har uttryckt ”man märker i alla fall att ni har roligt på jobbet, skrattet hörs genom väggarna” - det stämmer verkligen! 
 
Det finns ett nära samarbete mellan sjuksköterskor/undersköterskor och med läkarna samt andra professioner. Vi är verkligen ett team samlat runt patienten, och det tycker jag är viktigt. 
 
Våra chefer är bra! Jag uppskattar att de tar tillvara på det vi tycker och tänker och att vi på så sätt kan fortsätta att utveckla omvårdnaden. Det finns också möjlighet till kompetensutveckling och utbildning om man efterfrågar det. 
 
Om tjänsten 
I din roll som sjuksköterska hos oss kommer du att planera, leda och aktivt utföra  omvårdnadsåtgärder som att delta i rondarbete, läkemedelshantering och tillsammans  med patienten bedöma omvårdnadsbehovet. Du bidrar till att förebygga och förutse postoperativa komplikationer och förändringar i patientens hälsotillstånd. Du hanterar centrala intravenösa infarter, olika dränage, katetrar och annan medicinteknisk utrustning. Arbetstiden är nattetid mellan 21:00-07:15, alternativt om du vill arbeta 3-skift.  
 
Vem söker vi? 
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet i rollen. Erfarenhet inom kirurgi och/eller barnsjukvård är meriterande.  
 
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande. 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
1. Personligt brev 
2. CV 
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall) 
- Yrkeslegitimation 
 
Välkommen att ansöka!
Hälsningar omvårdnadscheferna Pia & Josefine och Paulina med kollegor
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Josefine Kaunisto 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 866 06
Pia Palm 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 880 35

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Marita Bladh 08-585 825 91

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till Stockholms enda transplantationskirurgiska avdelning, Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset