medrek.se

Nattsjuksköterskor till akutvårdsavdelning för barn, Huddinge

Regioner
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Nattsjuksköterskor till akutvårdsavdelning för barn, Huddinge

FO Akut Barn Huddinge innefattar två slutenvårdsavdelningar, akutmottagning, hemsjukvård samt barnskyddsteam. Vi är fullbemannade dagtid men söker nattsjuksköterskor till våra akutvårdsavdelningar.  
  
Vi erbjuder  
Barnen som vårdas hos oss är framförallt drabbade av akuta infektioner. Vi stöter regelbundet på barn med bland annat nyupptäckt diabetes, intoxikationer och cystisk fibros. Detta innebär en stor variation i det dagliga arbetet. Vi vårdar barn 0-18 år. De flesta är under 3 år. Vårdtiden är i snitt 2-3 dygn.  
 
Om tjänsten  
Vi söker sjuksköterskor med intresse för barnsjukvård och med erfarenhet av akutsjukvård. Du får individuell inskolning, cirka 5-6 veckor. Det finns hos oss möjlighet till att söka fullt betald specialistsjuksköterskeutbildning.  
 
Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, på avdelningen finns en AKA och en biträdande universitetsjuksköterska som har utbildningsansvar.  
 
Avdelningen har även en farmaceut som är anställd dagtid, som stöd för patientsäkerhet och bidra till bra arbetsmiljö. Hos oss arbetar medarbetare med hög kompetens i alla yrkeskategorier i ett klimat fritt från hierarki. Vi försöker spegla samhället och våra medarbetare är i alla åldrar, olika kön och från olika kulturer- vilket vi är mycket stolta över. Enligt medarbetarundersökningar är verksamheten i de flesta kategorier över index, gäller även ledarskapet.  
 
Vi erbjuder tillsvidareanställning med arbetstid 32:20 timmar/veckan på 100%. Individuell lönesättning tillämpas.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av barnsjukvård. 
 
Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!
 
Välkommen med din ansökan!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
 
Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
 
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Monica Ritschard 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 873 73
contacticon mobile monica.ritschard@sll.se
Therés Sanders 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 873 60
contacticon mobile theres.sanders@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet centrala expedition, Huddinge, 08-585 803 50

Dela detta jobb

Nattsjuksköterskor till akutvårdsavdelning för barn, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset