medrek.se

Nattsjuksköterskor till Barnakuten Huddinge

FO Akut Barn Huddinge innefattar , akutmottagning, två slutenvårdsavdelningarhemsjukvård samt barnskyddsteam. Vi söker nu nattsjuksköterskor till vår akutmottagning.  

  

Vi erbjuder  

Barnen som söker hos oss är framförallt drabbade av akuta infektioner. Vi stöter regelbundet på barn med bland annat nyupptäckt diabetes, intoxikationer och cystisk fibros. Detta innebär en stor variation i det arbetet. Vi tar emot barn 0-18 år. De flesta är under 3 år.  

 

Om tjänsten  

Vi söker sjuksköterskor med intresse för barnsjukvård och med erfarenhet av akutsjukvård. Du får individuell inskolning, cirka 5-6 veckor. Det finns hos oss möjlighet till att söka fullt betald specialistsjuksköterskeutbildning.  

 

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, på temat  finns en AKA och en biträdande universitetsjuksköterska som har utbildningsansvar.  

 

Avdelningen har även en farmaceut som är anställd dagtid, som stöd för patientsäkerhet och bidrar till bra arbetsmiljö. Hos oss arbetar medarbetare med hög kompetens i alla yrkeskategorier i ett klimat fritt från hierarki. Vi försöker spegla samhället och våra medarbetare är i alla åldrar, olika kön och från olika kulturer- vilket vi är mycket stolta över.   

Vi erbjuder tillsvidareanställning med arbetstid 32:20 timmar/veckan på 100%. Individuell lönesättning tillämpas.  

 

Kvalifikationer  

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av barnsjukvård. 

 

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!

 

Välkommen med din ansökan!

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet. 

Dela detta jobb

Nattsjuksköterskor till Barnakuten Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset