medrek.se

Nattsjuksköterskor till vår nya vårdavdelning för patienter med hjärnsvikt

Regioner
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Nattsjuksköterskor till vår nya vårdavdelning för patienter med hjärnsvikt

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  
 
Temat består av cirka 320 medarbetare inom två patientområden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 
 
Vi erbjuder 
Till vår nya vårdavdelning för patienter med hjärnsvikt vid Tema Åldrande erbjuder vi dig ett spännande och utvecklande jobb!  
 
Här vårdar och utreder vi patienter som tillhör två olika flöden: kognitiv svikt, demens och konfusion med somatiska orsaker. Vi bedriver aktiv forskning och utbildning inom området.  
 
Nattjänstgöringen innebär 7 nätter/3 v.  
 
Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss får du ett utvecklande arbete i en god arbetsmiljö. Vi arbetar i team runt patienterna tillsammans med undersköterskor, läkare och hälsoprofessioner. 
 
Som sjuksköterska ansvarar du för patientens omvårdnad i samråd med övrig omvårdnadspersonal. På avdelningen förekommer det också behandlingar och utredningar där dina speciella kunskaper är värdefulla.  
 
Som ny hos oss erbjuder vi dig en gedigen introduktion och därefter kontinuerlig kompetensutveckling.  
 
Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på deltid för nattjänstgöring. 
 
Vi söker 
Dig som är intresserad av att arbeta med patienter med kognitiv svikt och somatiska sjukdomstillstånd 
 
Dig som är engagerad, positiv och har ett genuint intresse för geriatrik och den äldre patientens specifika behov.  
 
Vi värderar samarbete mellan professionerna och förmåga till helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska. Gärna med tidigare erfarenhet från arbete med äldre patienter och/eller arbete inom akutsjukvård men detta är dock inget krav.  
 
Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Deltid
Kontakt
Farahnaz Moshfegh 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 864 15

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Azhar Shaker, azhar.shaker@sll.se

Dela detta jobb

Nattsjuksköterskor till vår nya vårdavdelning för patienter med hjärnsvikt

Karolinska Universitetssjukhuset