medrek.se

Nattundersköterska med erfarenhet av akutsjukvård till Vårdavdelning på Tema Hjärta och Kärl

Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Nattundersköterska med erfarenhet av akutsjukvård till Vårdavdelning på Tema Hjärta och Kärl

Vi erbjuder

En av våra patienter kallade oss för ”sjukvårdens Champions League” och vi söker dig som vill vara med i laget och vidareutveckla vår nya organisation! Du får arbeta i en högspecialiserad vårdmiljö och vårda patienter med avancerade sjukdomar inom främst thoraxkirurgi men också kardiologi och kärlkirurgi på Nya Karolinska i Solna.  

Tema Hjärta och kärls vision:  

- Uttalad integration av specialiteter, vård, forskning och utbildning kring patienten  

- Ett nav och kunskapscentrum i Stockholms nätverkssjukvård för patienter i behov av högspecialiserad vård  

- Ledande nationellt och internationellt i forskning och utveckling för vissa fokusområden inom Tema Hjärta och Kärl.  

Om tjänsten

De aktuella tjänsterna är på den vårdyta som vårdar thoraxkirurgiska patienter, som innebär hjärt- och lungkirurgi.  

Arbetet innebär en spännande blandning av kirurgisk och medicinsk omvårdnad. Här behandlas patienter med medfödda eller förvärvade hjärtfel och lungförändringar som kräver kirurgisk åtgärd. Vi bedriver både akut och planerad verksamhet.  

Arbetsuppgifterna på vår avdelning är omväxlande och du får chansen att tillsammans med sjuksköterskor och läkare bedriva och utveckla vården med patienten i fokus där våra värderingar, medmänsklighet, ansvar och helhetssyn ligger till grund för vårt arbete.  

Hos oss får du en erfaren kollega som mentor under ditt första år. Vi arbetar i team med sjuksköterska, undersköterska, hälsoprofessionerna och läkare.

Du kommer att få en introduktion och kompetensutveckling utifrån dina behov.  

Vi söker

Dig som är undersköterska med minst ett års vana från akut- och/eller kirurgisk verksamhet är ett krav

Kvalifikationer 

Krav: minst 1 års vana från akutsjukvård.

Meriterande: kirurgisk, kardiologisk erfarenhet.

Vi söker nya medarbetare till vår nattgrupp. Vi kommer att rekrytera löpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Ellen Gustavsson Segerhag 
Omvårdnadschef
 08-51774413

Fackliga representanter

Kommunal. Noemia Sigander, Britt-Inger Halvorsen. 08-51774803

 

Dela detta jobb

Nattundersköterska med erfarenhet av akutsjukvård till Vårdavdelning på Tema Hjärta och Kärl

Karolinska Universitetssjukhuset