medrek.se

Neonatalläkare-Förenade Arabemiraten

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-06

Ansök nu

Neonatalläkare-Förenade Arabemiraten

Beskrivning av oss

GHP Specialty Care AB är ett svenskt börsnoterat vårdföretag. Vårt affärsområde GHP International söker nu erfaren Neonatalläkare (Specialistläkare/Överläkare) som kommer vara anställd direkt av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (SKMCA), ett emirat i Förenade Arabemiraten.

SKMCA är Ajmans enda akut- och traumacenter med över 60 000 akutpatienter årligen. SKMCA har också över 170 000 besök per år i den 300 bäddar stora anläggningen som har 1 300 anställda, varav ca 50 svenskar, under svensk ledningsgrupp.

Läs mer om oss på www.skmca.ae

 

Kvalifikationer

Vem är du?

  • Vi söker dig som är Neonatalläkare med intensivvårdserfarenhet.
  • Giltig/aktuell legitimation och minst två års erfarenhet från sjukhus, som Specialistläkare.
  • Vi ser att du är en person med vilja och nyfikenhet att verka i en annorlunda miljö och arbeta med multikulturella team. Du är positiv och flexibel med god förmåga att anpassa dig till nya omständigheter.
  • Vi ser även att du kan planera, samt arbeta självständigt i ditt arbete. Vi värdesätter egenskaper som god kommunikationsförmåga, att du är handlingskraftig med en positiv grundinställning till arbetet. Du är i din yrkesroll ett föredöme för verksamheten, varför stil och vårdad framtoning är en självklar del av uppdraget.

 

Anställningsvillkor

  • Lokalanställd av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (alltså inte av GHP Speciality Care AB)

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Enligt företagets befattningstrappa beroende på utbildning och erfarenhet

 

Kontakt

För ansökan och frågor är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Manager annie.sjolund@ghp.se

I din ansökan önskar vi ett personligt brev samt CV. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjlig

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om GHP

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda i Norden. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Dela detta jobb

Neonatalläkare-Förenade Arabemiraten

GHP Specialty Care AB