medrek.se

.NET fullstack-utvecklare till Karolinska IT

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-13

Ansök nu

.NET fullstack-utvecklare till Karolinska IT

Livsviktig IT  

Vill du utveckla IT-stöd som gör verklig skillnad? Var då med och skapa framtidens sjukvård tillsammans med oss! 

Vi söker nu en Fullstack .NET Utvecklare till Karolinska IT 

Vi erbjuder 

Karolinska universitetssjukhuset mitt uppe i en omvälvande förändringsresa och ambitionen är hög. Vi ska mäta oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till patienternas upplevelse av vården. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning. Vårt nybyggda universitetssjukhus i Solna blir navet i ett av Europas största Life Science-kluster för akademi, forskning och näringsliv. 

Om tjänsten 

Karolinska IT utökar nu sitt fokus och åtagande gentemot verksamheten genom att stärka upp sitt team inom mjukvaruutveckling. Vi behöver nu öka våran förmågan i utvecklingsteamet med fler talanger för att bidra till att lösa upp flaskhalsar i kliniska och administrativa flöden.  

Tjänsten innefattar ett stimulerande arbete i en kunskapsintensiv organisation med möjlighet att åstadkomma förbättringar för sjukhuset och dess patienter, kanske i förlängningen även för dig eller någon du känner. Du kommer till en organisation i en spännande fas av förändring och utveckling med möjlighet att påverka arbetet kring arbetssätt och processer.  

Du kommer att ingå i ett team av specialister som arbetar med utveckling och förvaltning av lösningar för vården. Det kommer att vara utmanade lösningar där modellerna och informationen ofta är komplexa. Lösningar som vi arbetar med kan handla om exempelvis:  

- utveckling av portal för operativ styrning och integrationer för inläsning av kvalitetsregister 

-visualisering av realtidsdata ute på vårdgolvet som visar läget för avdelningen eller akuten samt hur patienterna är fördelade.  

Vår huvudsakliga utvecklingsmiljö är baserad på Microsofts verktyg såsom Visual Studio och programmeringsspråket är C#. Just nu pågår ett arbete att definiera Karolinskas målarkitektur där vi håller på att skapa en plattform som möjliggör modernisering av traditionella applikationer, samt införande av mikrotjänster, CI/CD, DevOps och hybrida molnlösningar. 

Vi söker 

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Tillsammans i teamet kommer ni att bygga upp och kontinuerligt förbättra arbetssätt och processer där mycket kommer att styras av kraven för medicintekniska system. Därför är det väsentligt att du tycker att samarbete är viktigt och är generös med att dela med dig av din kunskap.  

Du är nyfiken, kreativ och gillar att ta initiativ inom ramen för gruppens mål. Du är även lösningsorienterad och kan förstå och bedöma förändringskrav utifrån ett tekniskt perspektiv. Du har ett stort engagemang och driv för att utveckla lösningar till nytta för verksamheten. Du arbetar strukturerat, är analytisk och har god prioriteringsförmåga. Du känner dig trygg med att kommunicera både muntligt och skriftligt.  

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.  

Kvalifikationer 

 • Eftergymnasial/högskoleutbildning inom IT, alternativt motsvarande förvärvad erfarenhet som kan bedömas som likvärdig 
 • Vana från att arbeta i agila team 
 • Mycket goda kunskaper inom: C#, ASP .NET, HTML/CSS/Javascript och SQL 
 • Erfarenhet från arbete med IT-lösningar där det ställs höga krav på säkerhet, prestanda, tillgänglighet och användbarhet 
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift 

Meriterande kunskaper 

 • ·CI/CD verktyg som till exempel Jenkins eller Teamcity 
 • DevOps 
 • Continerplattformar 
 • Web API/REST 
 • PaaS 
 • Erfarenhet från sjukvård eller verksamhet med liknande krav 
 • Erfarenhet från arbete med medicintekniska system och produkter  

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. 

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under annonseringsperioden.

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens    

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Ulf Lagerqvist 

Tf Sektionschef
 ulf.lagerqvist@sll.se
 072-584 08 06

Fackliga representanter

SACO: Pasi Nyberg, tel: 072-580 8684

Vårdförbundet: Johan Flodin, tel: 08-517 76865

Kommunal, Catharina Häggbom tel. 070-677 83 10

Vision: Marie Hammarström, tel: 070-484 1286

Läkarförbundet: Yvonne Dellmark, tel: 08 585 80000

 

Dela detta jobb

.NET fullstack-utvecklare till Karolinska IT

Karolinska Universitetssjukhuset