medrek.se

Neuro-strokeenheten, Östersunds sjukhus, söker undersköterskor

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Neuro-strokeenheten, Östersunds sjukhus, söker undersköterskor

Arbetsplatsbeskrivning

Vi behöver bli några fler undersköterskor på vår härliga arbetsplats!

Vill du utvecklas, trivs i team och sätter patienten i centrum? Välkommen till oss på Neurologi- och strokeenheten i Östersund! Du möter patienter från hela Jämtland Härjedalen med stroke, TIA, akut och planerad neurologi samt hjärntumörer. Neurologi- och Strokeenheten har 20 vårdplatser och hanterar även regionens Rädda Hjärnan larm dygnet runt.

Vårt mål är att alla nyanställda undersköterskor ska få det stöd de behöver för att känna sig trygg i sin yrkesroll, ge patienten en god och säker vård samt få ökad kunskap inom det specifika Neuro- och Strokeområdet. Som undersköterska hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du får chansen att använda dina omvårdnadskunskaper och växa i din roll. Du kommer få uppleva många varierande vårdsituationer, såväl akuta som planerade. Vi har internutbildningar och som ny hos oss får du stöd av erfarna kollegor både under din inskolning och efter. På enheten arbetar du med en digital patientöversikt och via en ipad som du har med dig under hela ditt arbetspass.

Hos oss har vi dagtid vardagar en koordinator som bland annat svarar på alla inkommande samtal, ordnar med utskrivningar, transportbokningar, beställningar och tar emot rapporter, vilket gör att du som undersköterska får en god avlastning från många moment. Vi använder oss också av vårdnära service som ett stöd vid exempelvis patienttransporter, förråds- och kosthantering.
Vi jobbar med önskeschema, i perioder om 12-16 veckor, och sätter stort värde i att ta hänsyn till individuella önskemål så långt det går. Du som väljer att arbeta hos oss blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra. Under 2023 är vår intention att inför 2 av 5 helger på enheten

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga undersköterskeuppgifter vid vårdavdelning.
Arbetsuppgifterna är olika och innehåller bland annat omvårdnad, observation och kontakt med patienter och anhöriga. På enheten arbetar många professioner tillsammans och du som gillar att arbeta i team där ditt kunnande som undersköterska värderas högt har hittat rätt.

Kvalifikationer

Undersköterska, gärna med intresse och erfarenhet av strokesjukvård och/eller arbete vid annan medicinsk vårdavdelning.

För att söka den här tjänsten ska du kunna jobba treskift.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då urval till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.

Individuella önskemål om hel- eller deltid beaktas och diskuteras inför anställning.
I arbetstiden ingår arbete såväl dag, kväll, natt som helg.

Under förutsättning att kompetenskrav är uppfyllda ges företräde vid behov av omplacering samt till tillsvidareanställda inom Region Jämtland Härjedalen och företrädesberättigade enligt LAS.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Madeleine Olofsson
T.f. enhetschef
Telefon: 063-15 49 87
Email: madeleine.olofsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Sjöblom
Undersköterska
Telefon: 063-153000, vxl
Email: emma.sjoblom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Pers/40/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Dela detta jobb

Neuro-strokeenheten, Östersunds sjukhus, söker undersköterskor

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård