medrek.se

Neuro-strokeenheten välkomnar undersköterskor som vill jobba i sommar!

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Neuro-strokeenheten välkomnar undersköterskor som vill jobba i sommar!

Arbetsplatsbeskrivning

Neuro-strokeenheten ingår i område HNR (hjärt-kärl, neuro-, rehab och reuma) inom medicinska specialiteter och har 20 öppna vårdplatser. Inriktningen på enheten är framför allt patienter med akut stroke, akut och planerad neurologi samt hjärntumörer.

Som undersköterska hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete där du får chansen att använda dina omvårdnadskunskaper och växa i din roll. Du kommer få uppleva många varierande vårdsituationer, såväl akuta som planerade. Vi har nyligen infört ett digitalt system som underlättar i vårt dagliga arbete och där du som medarbetare arbetar mycket via en läsplatta som du har med dig under hela ditt arbetspass. Hos oss har vi dagtid en koordinator som bland annat svarar på inkommande samtal, ordnar med utskrivningar, sjukresor och tar emot rapporter vilket gör att du som undersköterska får avlastning från många störande moment. Vi använder oss också av vårdnära service som ett stöd vid exempelvis patienttransporter, förråds- och kosthantering. Du som väljer att arbeta hos oss blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra.

På enheten ordnas återkommande internutbildningar i de olika neurologiska områdena. Till enheten hör också en sjuksköterskebaserad strokemottagning som arbetar med sekundärpreventiv uppföljning efter stroke och TIA. Enheten har ett nära samarbete med ett mobilt stroketeam som rehabiliterar strokepatienter i hemmet efter utskrivning. På samma våningsplan finns också neurologmottagningen som har en stor mottagningsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga undersköterskeuppgifter vid vårdavdelning.

Arbetsuppgifterna är olika och innehåller bland annat omvårdnad, observation och kontakt med anhöriga. På enheten arbetar många professioner tillsammans och du som gillar att arbeta i team där ditt kunnande som undersköterska värderas högt har hittat rätt. På enheten pågår ständigt förbättringsarbeten och även där finns stora möjligheter att påverka och delta.

Kvalifikationer

Undersköterska, gärna med intresse och erfarenhet av strokesjukvård och/eller arbete vid annan medicinsk vårdavdelning. Du som går sjuksköterskeprogrammet och är klar med termin 4 är välkommen att söka som undersköterska hos oss. Du som går läkarprogrammet och är godkänd i din KLUM kurs är också välkommen att söka som undersköterska hos oss. Hör gärna av dig om du har frågor kring behörigheter.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då urval till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.

Individuella önskemål om hel- eller deltid beaktas och diskuteras inför anställning.
Arbetstiden är schemalagd i arbetstidsmodell, i den ingår arbete såväl dag, kväll, natt som helg.

Under förutsättning att kompetenskrav är uppfyllda ges företräde vid behov av omplacering samt till tillsvidareanställda inom Region Jämtland Härjedalen och företrädesberättigade enligt LAS.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid, Heltid, möjlighet till deltid finns
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Avslut enligt överenskommelse, men senast 2023-09-03.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Madeleine Olofsson
T.f. enhetschef
Telefon: 063-15 49 87
Email: madeleine.olofsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Sjöblom
Undersköterska
Telefon: 063-153000, vxl
Email: emma.sjoblom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/44/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Dela detta jobb

Neuro-strokeenheten välkomnar undersköterskor som vill jobba i sommar!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård