medrek.se

Norrtälje Husläkarjour söker sjuksköterska

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-08-06

Ansök nu

Norrtälje Husläkarjour söker sjuksköterska

Vi söker dig som är distriktssköterska/sjuksköterska med några års vana av mottagningsarbete.
Om oss
Norrtäljes husläkarjour söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska. Husläkarjouren servar Norrtäljeborna med lättare infektionssjukdomar. Vi öppnar när vårdcentralerna har stängt, vardagskvällar från mellan klockan 16-20, och helgerna mellan klockan 08-18
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Vi kan erbjuda en bra gemenskap, framåtanda samt ett roligt arbete. Tjänsten är på 30 % och innebär tjänstgöring var tredje helg. Det finns möjlighet att få en kombinationstjänst med mottagning dagtid.
 
Om dig
Vi söker dig som är distriktssköterska/sjuksköterska med några års vana av mottagningsarbete. Du behöver vara utåtriktad, flexibel, noggrann samt tycka om att arbeta med rådgivning, provtagning t.ex. CRP. Vi sätter stort värde i att du är trygg i ditt yrke, har god prioriteringsförmåga och värdesätter samarbete.
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.     
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Isabelle Ankarfjärd Jäger 
Enhetschef
0176 - 328 701

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via växeln

Dela detta jobb

Norrtälje Husläkarjour söker sjuksköterska

TioHundra