medrek.se

Nu söker vi barnmorska till Nya BB Karolinska Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-01

Ansök nu

Nu söker vi barnmorska till Nya BB Karolinska Huddinge

Vill du jobba med framtidens förlossningsvård?
Vi söker nu barnmorskor för att nå vårt mål En födande per barnmorska och för att utveckla kontinuiteten i vården av den gravida och födande kvinnan. För att uppnå detta så behöver vi dig! 
 
Vi erbjuder  
Nu den 18:e mars 2019 flyttar vi äntligen in i våra nya fina lokaler anpassade för framtidens förlossningsvård. Här kan kvinnan exempelvis få smärtlindring med lustgas i eget badrum med badkar eller förlossningspool. Vi startar även arbetet med kontinuitet i hela vården kring förlossning och eftervård. Det betyder att du som barnmorska på Patientområde graviditet och förlossning arbetar med antenatal, förlossning samt eftervård. Det skapar en bred kompetens och förståelse för barnmorskans yrkesområde. Hos oss är kvinnan och familjen i centrum och vi vill verka för att kvinnan kan vara trygg och delaktig i sin vård hela vägen. 
 
På Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi i möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV mottagning för gravida, Perinatal psykiatrisk enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har ett riksuppdrag inom fostermedicin samt ett nystartat caseload midwifery i projekt,”Min barnmorska”.
 
Om tjänsten
Du arbetar med både antenatal-, födande och eftervård. Vi arbetar i team kring de födande. Hos oss finns det stora möjligheter till kompetensutveckling och att engagera sig i specialområden och förbättringsarbeten. Vi har ett öppet och utvecklande arbetsklimat i en framåtblickande verksamhet. Vi arbetar i en lärande och forskningsvänlig miljö med fokus på både medicinsk och omvårdnadsforskning. Vi arbetar evidensbaserat och lägger stor vikt på vad den gravida och födande kvinnan önskar. 
 
Vi kan erbjuda både individuella och fasta scheman. Dag eller natttjänst. Heltid eller deltid.
 
Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med genuint intresse för att vara med och utveckla framtidens förlossningsvård. Du har lätt för att samarbeta och tycker om nya utmaningar. Du har en stor ansvarskänsla och lyhördhet.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Yrkeslegitimation

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Sofia Östergren Sjögren 
Omvårdnadschef
contacticon phone 072-595 72 48
contacticon mobile sofia.ostergren-sjogren@sll.se
Sylvia Arkelid 
Omvårdnadschef
contacticon phone 072-595 59 38
contacticon mobile sylvia.arkelid@sll.se
Susanne Eismo 
Omvårdnadschef
contacticon phone 0724-698828
contacticon mobile susanne.eismo@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Amanda Persson Mail: amanda.persson@sll.se

Dela detta jobb

Nu söker vi barnmorska till Nya BB Karolinska Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset