medrek.se

Nu söker vi barnmorskor till Specialistmödravården

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-14

Ansök nu

Nu söker vi barnmorskor till Specialistmödravården

Är du utbildad barnmorska och brinner för att bidra till att skapa en trygg graviditet för alla blivande mödrar? Vill du vara med och utveckla framtidens specialistmödravård? Då är det kanske dig vi söker!

Om oss
Nu i mars 2020 har vår Specialistmödravård flyttat in i nya lokaler tillsammans med Fostermedicin och våra andra öppenvårdsmottagningar. 

På Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV- mottagning för gravida, Perinatal Psykiatrisk Enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har cirka 4700 födslar per år. Vi har vår förlossning, antenatal och eftervård fördelade på tre avdelningar.

Om tjänsten
Som barnmorska inom specialistmödravården arbetar du med kvinnor med komplicerade graviditeter. Sedvanliga arbetsuppgifter. Vi har både ett akut flöde, patienter från andra barnmorskemottagningar, samt planerade mottagningar. 

Du kommer att arbeta dagtid, måndag- fredag, 40h vecka.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med ett intresse för avancerad MVC. Meriterat är tidigare mödravårdsarbete. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Barnmorskor

Arbetsplats
Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Susanne Eismo 
Omvårdnadschef
contacticon phone 0724-698828
contacticon mobile susanne.eismo@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Amanda Persson, amandra.persson@sll.se
Barnmorskeförbundet: Kajsa Persson Kay , kajsa.persson-kay@sll.se

Referensnummer
169247

 

Dela detta jobb

Nu söker vi barnmorskor till Specialistmödravården

Karolinska Universitetssjukhuset