medrek.se

Nu söker vi ett antal undersköterskor till Vaxholms Äldreboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-10

Ansök nu

Nu söker vi ett antal undersköterskor till Vaxholms Äldreboende

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta bland människor som tycker om att göra skillnad för Vaxholmsbon och där du får många härliga kollegor?  Tveka inte, sök jobb hos oss! 

Vi värdesätter att du är intresserad av människor, har en god samarbetsförmåga och sinne för service.  Vi tycker också att det är viktigt att du är intresserad av att utvecklas och att du är engagerad i ditt arbete.    Det tar cirka 40 minuter att åka med buss från centrala Stockholm, och cirka en timme med Vaxholmsbåt. 

Förenade Care Vaxholms äldreboende består av tre fastigheter med sammanlagt 83 lägenheter fördelat på sju enheter. Fem enheter är avsedda för personer med kognitiv funktionsnedsättning.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.  Inom Förenade Care vi personalförmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter Som undersköterska i verksamheten har du ett omväxlande och innehållsrikt arbete. Du hjälper till att skapa en meningsfull vardag för den enskilde och ger våra boende trygghet i sitt eget hem. Med gott bemötande, hög servicegrad och engagemang anpassar du arbetet efter varje enskild boendes behov så att stödet utformas individuellt utifrån genomförandeplanen. 

Vi har nu behov av att rekrytera ett antal tjänster till verksamheten och framför allt till de enheter för kognitivt funktionsnedsatta.

Social dokumentation är centralt i vår verksamhet.  Vi använder oss av Safe Doc som dokumentationssystem. Vi använder digital signering av läkemedel. Meriterande att du är van att dokumentera enl SoL och har kunskap om hur man arbetar med genomförandeplaner och kontaktmannaskap.

Kvalifikationer Du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av liknande arbete. Har du tidigare erfarenhet av demensvård är det meriterande.  

Jobbet förutsätter flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga, problemlösning samt att du är stresstålig och har en personlig mognad. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare anställning, ett antal tjänster och enstaka vikariat Dag, kväll och helg enligt schema

Tillträde  Efter överenskommelse.

Lön Månadslön. Kollektivavtal finns. 

Kontaktperson Niklas Engblom Enhetschef Borgmästargården niklase@forenadecare.com My Liljander Enhetschef Framnäshagen och Cyrillus myl@forenadecare.com Tomas Bergius Verksamhetschef tomasb@forenadecare.com

Ansökan Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag  Ansökningar behandlas löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Nu söker vi ett antal undersköterskor till Vaxholms Äldreboende

Förenade Care AB