medrek.se

Svea Vaccin AB, Borås, Eskilstuna, Linköping, Halmstad, Helsingborg, Växjö och Västerås

Svea Vaccin grundades år 2005 på Sveavägen 16 i Stockholm. Idag har Svea Vaccin 14 mottagningar i Storstockholm, 3 i Malmö, 2 i Göteborg, Karlstad, Lund, Norrköping, Sundsvall och Umeå, Kristianstad, Västerås. På alla mottagningar erbjuds vaccination och rådgivning inför resa, såsom grundskydd bestående av stelkramp, difteri, kikhosta och polio, influensavaccination samt vaccination av barn mot mässling, påssjuka och röda hund m.m.

Nu söker vi fler Sjuksköterskor/läkare till våra mottagningar!

Vi expanderar och söker flera Sjuksköterskor/leg. läkare på heltid till våra mottagningar i Borås, Eskilstuna, Linköping, Halmstad, Helsingborg, Växjö och Västerås.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/läkare på Svea vaccin arbetar du med rådgivning inför resor samt vaccinationer av både vuxna och barn. Arbetet är självständigt med nära samarbete med våra erfarna läkare och sjuksköterskor. Du kommer att arbeta administrativt och vara delaktig i bland annat marknadsföring.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidareanställning, 100 %. Arbetstiderna är vardagar 10-18:30 och lördagar 10–15:00. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Lön

Månadslön. Kollektivavtal finns. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Operativ chef Somayeh Satarvandi, somayeh@sveavaccin.com 0763-404119.

Se mer om oss på www.sveavaccin.se eller vår Facebook: www.facebook.com/www.sveavaccin.se/.

Nu söker vi fler Sjuksköterskor/läkare till våra mottagningar!

Företag Svea Vaccin AB
Regioner
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Dela detta jobb