medrek.se

Nu söker vi sjuksköterskor till BB Karolinska Huddinge, Eftervård

Regioner
Utgår

2019-10-16

Ansök nu

Nu söker vi sjuksköterskor till BB Karolinska Huddinge, Eftervård

Är du sjuksköterska med en önskan om att bli barnmorska? Då är detta jobbet för dig! Vi söker nu Sjuksköterskor till BB Huddinge Eftervård för att arbeta med oss i våra nya fina lokaler. Ta chansen att få en inblick i kvinnosjukvården och se hur det är att jobba med nyblivna familjer.

Vi erbjuder
Vi söker nu sjuksköterskor för att jobba på vår eftervårdsavdelning med mammor och barn. Att jobba på eftervården ger en unik inblick i kvinnosjukvård och en bra grundsten om du senare önskar bli barnmorska. Nu i september 2019 har vi flyttat in i våra nya fina lokaler, framtidens vårdavdelning. Här erbjuds kvinnan tillsammans med sin partner och barn ett rum med egen toalett och dusch i ny fräsch anda. Du som sjuksköterska arbetar med de nyförlösta kvinnorna och deras nyfödda barn. Vi sätter familjen i centrum och vill ge familjen en trygg vård utifrån deras behov och önskemål.

På Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV mottagning för gravida, Perinatal psykiatrisk enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har ett riksuppdrag inom fostermedicin samt ett nystartat caseload midwifery i projekt,”Min barnmorska”.

Om tjänsten
Du arbetar med eftervård, det vill säga tar emot familjerna efter att de fött vaginalt eller med kejsarsnitt. Det kan vara helt friska kvinnor eller kvinnor med ett större vårdbehov. Ditt jobb består av avdelningsarbete med omvårdnad i fokus, men även sedvanlig avdelningsarbete som medicindelning, mobilisering efter kejsarsnitt, provtagning med mera. En stor del av ditt arbete är att informera, stötta och bekräfta. Den dagliga ronden har du tillsammans med obstetriker och barnläkare. Du jobbar med undersköterskor och ni har tillsammans hand om era familjer.

Vi kan erbjuda både individuella och fasta scheman. Dag eller nattjänst. Heltid eller deltid. Annonsen gäller ett vikariat på ett år.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för kvinno- och barnsjukvård. Gärna med bakgrund inom barn- eller neonatalvård. Du har lätt för att samarbeta och tycker om nya utmaningar. Du har en stor ansvarskänsla och lyhördhet. Vi önskar att du har minst 2 års erfarenhet av sjuksköterskearbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Dela detta jobb

Nu söker vi sjuksköterskor till BB Karolinska Huddinge, Eftervård

Karolinska Universitetssjukhuset