medrek.se

Nu söker vi sommarvikarier till Vaxholms Äldreboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Nu söker vi sommarvikarier till Vaxholms Äldreboende

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta bland människor som tycker om att göra skillnad för Vaxholmsbon och där du får många härliga kollegor?  Tveka inte, sök jobb hos oss! 

Vi värdesätter att du är intresserad av människor, har en god samarbetsförmåga och sinne för service.  Vi tycker också att det är viktigt att du är intresserad av att utvecklas och att du är engagerad i ditt arbete.   Det tar cirka 40 minuter att åka med buss från centrala Stockholm, och cirka en timme med Vaxholmsbåt. 

Förenade Care Vaxholms äldreboende består av tre fastigheter med sammanlagt 83 lägenheter fördelat på sju enheter. Fem enheter är avsedda för personer med kognitiv funktionsnedsättning.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.  Inom Förenade Care vi personalförmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Som omvårdnadspersonal i verksamheten har du ett omväxlande och innehållsrikt arbete. Du hjälper till att skapa en meningsfull vardag för den enskilde och ger våra boende trygghet i sitt eget hem. Med gott bemötande, hög servicegrad och engagemang anpassar du arbetet efter varje enskild boendes behov så att stödet utformas individuellt utifrån genomförandeplanen. 

Du som är social, noggrann, samarbetar bra och tycker om att hjälpa andra, passar i det här jobbet. Det är viktigt att du följer boendets rutiner, så det blir tryggt och säkert för de äldre. Du lyssnar också på de äldre och får dem att känna sig sedda och förstådda.

Du börjar med introduktion individuellt några tillfällen, då du följer med en kollega som visar dig alla rutiner. Efter det kan du söka arbetspass när du har möjlighet i vår schema-app. Vi kan också fråga dig med kortare varsel, till exempel om en kollega blir sjuk. Sommarjobb finns även under semestern.

 FÖRKUNSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi vill att du går en webbkurs innan du börjar. Den gratis och tar 2 timmar, se https://bit.ly/3nPIBvz

För att prata med de äldre och skriva i journaler, behöver du vara bra på svenska och kunna använda dator. För våra äldre är det viktigaste att du är en lämplig person, mycket annat kan du lära dig av kollegor. När du ska börja går du först bredvid en kollega som lär dig alla rutiner. Om du tidigare jobbat med vård- och omsorg eller börjat studera till undersköterska har du en fördel, men det är inte ett krav för att börja.

Vaccination skyddar våra äldre och kollegorna. Du som jobbar hos oss behöver ha minst två doser vaccin mot covid-19.

Vi har nu behov av att sommarvikarier till verksamheten och framför allt till de enheter för kognitivt funktionsnedsatta.

Social dokumentation är centralt i vår verksamhet.  Vi använder oss av Safe Doc som dokumentationssystem. Vi använder digital signering av läkemedel. Meriterande att du är van att dokumentera enl SoL och har kunskap om hur man arbetar med genomförandeplaner och kontaktmannaskap.

Vi använder Quinyx, ett schemaverktyg, en app där du enkelt som vikarie kan se ditt schema, lägga intresseanmälan och boka pass direkt. 

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av liknande arbete. Är du utbildad som vårdbiträde eller undersköterska är detta meriterande. Har du tidigare erfarenhet av demensvård är det meriterande.  

Jobbet förutsätter flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga, problemlösning samt att du är stresstålig och har en personlig mognad. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet 

Dag, kväll och helg efter överenskommelse 

Tillträde  Efter överenskommelse.

Lön 

Ersättning per arbetad timme 
Kollektivavtal finns. 

Kontaktpersoner:

Niklas Engblom Enhetschef Borgmästargården niklase@forenadecare.com 

My Liljander Enhetschef Framnäshagen och Cyrillus myl@forenadecare.com 

Tomas Bergius Verksamhetschef tomasb@forenadecare.com

Ansökan Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag  Ansökningar behandlas löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Nu söker vi sommarvikarier till Vaxholms Äldreboende

Förenade Care AB