medrek.se

Nu söker vi Teamledare till Nya BB Karolinska Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Nu söker vi Teamledare till Nya BB Karolinska Huddinge

Vill du jobba med framtidens förlossningsvård?  
Vi söker nu barnmorskor med extrauppdraget som Teamledare för att göra vår vård ännu mer patientsäker och ge extra stöttning till våra nya kollegor.  
 
Vi erbjuder  
Under mars i år har vi flyttat in i våra nya fina lokaler anpassade för framtidens förlossningsvård. Här kan kvinnan exempelvis få smärtlindring med lustgas i eget badrum med badkar eller förlossningspool. Vi startar även arbetet med kontinuitet i hela vården kring förlossning och eftervård. Det betyder att du som barnmorska på Patientområde graviditet och förlossning arbetar med antenatal, förlossning samt eftervård. Det skapar en bred kompetens och förståelse för barnmorskans yrkesområde. Hos oss är kvinnan och familjen i centrum och vi vill verka för att kvinnan kan vara trygg och delaktig i sin vård hela vägen.  
 
På Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV mottagning för gravida, Perinatal psykiatrisk enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har ett riksuppdrag inom fostermedicin samt ett nystartat caseload midwifery i projekt, ”Min barnmorska”.  
 
Om tjänsten  
Du arbetar med både antenatal-, födande och eftervård. Vi arbetar i två team med tre par i varje team. Teamledarens uppgifter består utav 2 delar. En klinisk del samt en del då du arbetar med ditt ansvarsområde. Den kliniska delen består i att du arbetar vissa pass då du är utöver de sex paren. Din funktion då är att stötta upp båda teamen och framförallt nya kollegor vid tex sugklocka, sectio, bedöma bristningar och bedömningar av CTG. Du kommer arbeta i nära dialog med koordinatorn och hjälper till att fördela patienter och arbetsbelastning. En teamledare håller även i reflektion för personalen, falldragning, barnmorskemöten och praktisk träning i vårt kunskapsrum. Du arbetar även vissa pass på golvet som barnmorska i ett par samt som koordinator.  
Den andra delen består av att du ansvarar för ett eller fler ansvarsområden som tex dokumentation, miljö, utbildning mm. ,där du tillsammans med din grupp ser till att arbetet drivs framåt.  
 
Vi har ett öppet och utvecklande arbetsklimat i en framåtblickande verksamhet. Vi arbetar i en lärande och forskningsvänlig miljö med fokus på både medicinsk och omvårdnadsforskning. Vi arbetar evidensbaserat och lägger stor vikt på vad den gravida och födande kvinnan önskar.  
 
Vi kan erbjuda individuella scheman. Heltid eller deltid.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med minst 5 års erfarenhet samt har ett genuint intresse för att vara med och utveckla framtidens förlossningsvård. Du har lätt för att samarbeta och tycker om nya utmaningar. Du har en stor ansvarskänsla och lyhördhet och ett intresse av att stötta kollegor i det vardagliga arbetet.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Susanne Eismo 
Omvårdnadschef
contacticon phone 0724-698828
contacticon mobile susanne.eismo@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Amanda Persson Mail: amanda.persson@sll.se

Dela detta jobb

Nu söker vi Teamledare till Nya BB Karolinska Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset