medrek.se

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska och intresserad av att jobba inom Tema Inflammation och Åldrande? Sök till oss!

Regioner
Utgår

2021-11-04

Ansök nu

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska och intresserad av att jobba inom Tema Inflammation och Åldrande? Sök till oss!

Vill du få unik kompetens inom inflammationssjukvård och/eller geriatrik? Är du redo för nya utmaningar och letar efter ett jobb där du verkligen gör skillnad? Välkommen med din ansökan!

Om oss
I Tema Inflammation och Åldrande ingår flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 14 patientflöden baserade på likartade diagnoser. Temat har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning. Inom alla medicinska enheter bedrivs klinisk och experimentell forskning på hög internationell nivå i nära samarbete med Karolinska Institutet.

Vi erbjuder dig att få en mycket bred kompetens inom flera internmedicinska och geriatriska specialiteter. Hos oss finns stor möjlighet till utveckling i din nya yrkesroll. Vi arbetar flödesinriktat och kan erbjuda dig en stimulerande, spännande och utvecklande arbetsplats tillsammans med kompetenta kollegor i framtidens sjukvård.

Vi erbjuder

  • Kontinuerlig kompetensutveckling med både interna och externa utbildningar

  • Introduktion till dig som nyanställd, individuellt anpassad efter dina behov och tidigare erfarenheter

  • Tillsvidareanställning, vikariat eller timanställning. Dag, kväll och/eller natt.

  • Arbete enligt flera olika arbetstidsmodeller

  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad

  • Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid

  • Möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra funktionsområden

  • Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling

  • SLL:s kompetensstege och arbetstidsavtal för sjuksköterskor

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark
koppling till forskning och alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge så
erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ. Vi är
inkluderande, omtänksamma och hjälper varandra framåt.

Vi söker
Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad sjuksköterska och dig med mer
erfarenhet. Dock behöver du ha svenskt sjuksköterskelegitimation.

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. Tema Inflammation och åldrandes
rekryteringspartner kommer att kontakta dig för en första avstämning och ge dig
mer information om våra verksamheter och vad tjänsten innebär!

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska och intresserad av att jobba inom Tema Inflammation och Åldrande? Sök till oss!

Karolinska Universitetssjukhuset