medrek.se

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska och intresserad av att jobba inom Tema Inflammation och Infektion? Sök till oss!

Regioner
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska och intresserad av att jobba inom Tema Inflammation och Infektion? Sök till oss!

Vill du få unik kompetens inom inflammation- och infektionsvård? Är du redo för nya utmaningar och värdefull första tid på ditt nya jobb?

Välkommen med din ansökan!   

Tema Inflammation och Infektion har ett rikt urval av intressanta och högspecialiserade verksamheter som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska. Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi.  

Vården är organiserad i fem medicinska enheter: Lung- och allergisjukdomar, Infektionssjukdomar, Gastro, hud och reuma, Endokrinologi och Njurmedicin.
De flesta medicinska enheter har verksamhet både i Huddinge och i Solna.  

Vi erbjuder dig att få en mycket bred kompetens inom flera internmedicinska specialiteter. Hos oss finns stor möjlighet till utveckling i din nya yrkesroll. Vi arbetar flödesinriktat och kan erbjuda dig en stimulerande, spännande och utvecklande arbetsplats tillsammans med kompetenta kollegor i framtidens sjukvård. Läs gärna mer om oss här

Vi erbjuder  

  • Kontinuerlig kompetensutveckling med både interna och externa utbildningar

  • Introduktion till dig som nyanställd, individuellt anpassad efter dina behov och tidigare erfarenheter.

  • Tillsvidareanställning, vikariat eller timanställning. Dag, kväll och/eller natt.   

  • Arbete enligt flera olika arbetstidsmodeller. 

  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.   

  • Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.  

  • Möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra funktionsområden   

  • Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling. 

  • SLL:s kompetensstege och arbetstidsavtal för sjuksköterskor

  • Möjlighet att söka till den nystartade specialistsjuksköterskeutbildningen med inriktning infektionssjukvård på Röda Korsets Högskola

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ. Vi är inkluderande, omtänksamma och hjälper varandra framåt.   

Vi söker  
Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad sjuksköterska och dig med mer erfarenhet. Dock behöver du ha svenskt sjuksköterskelegitimation. 

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. Tema Inflammation och infektions rekryteringspartner kommer att kontakta dig för en första avstämning och ge dig mer information om våra verksamheter och vad tjänsten innebär!

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Dela detta jobb

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska och intresserad av att jobba inom Tema Inflammation och Infektion? Sök till oss!

Karolinska Universitetssjukhuset