medrek.se

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska till Gastroenterologi och endokrinologi i Solna

Regioner
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska till Gastroenterologi och endokrinologi i Solna

Är du legitimerad sjuksköterska med stort intresse för Gastroenterologi och Endokrinologi? Brinner du för vård i framkant samtidigt som du vill utvecklas inom både medicinsk och kirurgisk vård? Då är det kanske dig vi söker.

Vi erbjuder

 • Bli en del av en spännande och lärorik miljö där vi tillsammans kontinuerligt utvecklar vården
 • Individuellt anpassad introduktion
 • Högspecialiserad vård där vi är ensamutövare inom regionen när det kommer till vissa endokrinologiska och gastroenterologiska diagnoser och behandlingar
 • Erfarenhet av kirurgisk omvårdnad
 • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare
 • Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp
 • SLL:s Nya arbetstidsmodell, möjlighet att arbeta dag/kväll, treskift eller endast natt.
 • Friskvårdsbidrag
 • Erfarna kollegor

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om oss
Vårdavdelning Gastroenterologi och Endokrinologi i Solna har nya, fräscha, moderna lokaler. Vi bedriver högspecialiserad vård och har både ett akutintag av patienter, med inflammatoriska tarmsjukdomar, mortilitetsrubbningr och endokrinoloiska sjukdomar, samt ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Framöver kommer vi även vårda en del kirurgiska patienter.

Om tjänsten
Hos oss ligger stort fokus på omvårdnad med patienten först. I ditt arbete bedömer du patienternas omvårdnadsbehov. Du förutser och förebygger eventuella försämringstillstånd och komplikationer samt planerar för att utföra adekvata åtgärder. 

Kombinationen av olika patientflöden gör att du som sjuksköterska får en bred kompetens och unik möjlighet till tvärfunktionellt lärande. Målet är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och multiprofessionella team.

Vi söker dig som vill jobba dag/kväll/helg. 

Vi söker dig som:

 • har ett stort intresse för omvårdnad inom gastroenterologi och endokrinologi.
 • vill utvecklas inom kirurgisk omvårdnad.
 • är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det
  personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje unik situationen.
 • har mod att agera efter din egen övertygelse.
 • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser även till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård, gastroenterologi, endokrinologi och/eller kirurgisk vård.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska till Gastroenterologi och endokrinologi i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset