medrek.se

Nyexaminerad Sjuksköterska eller erfaren sjuksköterska som vill utvecklas inom kardiologi. Välkommen till Hjärta och Kärl i Huddinge!

Regioner
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Nyexaminerad Sjuksköterska eller erfaren sjuksköterska som vill utvecklas inom kardiologi. Välkommen till Hjärta och Kärl i Huddinge!

Vill du börja din sjuksköterskekarriär på en lärorik arbetsplats med omväxlande arbete inom hjärtsjukvård? Eller har erfarenhet som sjuksköterska och vill vidareutvecklas inom kardiologi? Tycker du det låter intressant – då är vi rätt arbetsplatsen för dig!

Om oss

Den gemensamma vårdenheten i Huddinge består av tre vårdytor;

 • Sluten hjärtvårdsavdelning, med inriktning mot ischemi, bradykardi, kranskärl, arytmiutredning och arytmibehandling, hjärtsvikt och hjärtklaffsjukdom.
 • Elektiv Vårdavdelning, där det bedrivs för- och eftervård med olika interventioner såsom pacemaker, elfys, angio, elkonvertering.
 • Hjärtintensivvårdsavdelning (HIA), där det bedrivs högspecialiserad hjärtsjukvård.

Patientens vårdtid varierar mellan 1–3 dygn. Arbetet hos oss blir därför varierande, likaså tempot. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, avdelningsassistenter, läkare och sjukgymnaster i nära samarbete kring våra patienter.

Om tjänsten

 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och dynamiskt team
 • Varierande patientgrupper i blandade åldrar med olika sjukdomar
 • Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar Helhetssyn, Medmänsklighet och Ansvar. Vi verkar för en god arbetsmoral samt en god arbetsmiljö med patienten i centrum
 • Vi är ett team som ser att alla mår bra på jobbet och lyckas med sitt uppdrag och du kommer att få kontinuerligt stöd från våra erfarna sjuksköterskor. Ett stimulerande, utmanande och lärorikt arbete där du kan bygga på din kompetens inom en verksamhet med olika vårdnivåer
 • Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt
 • Rotationsmöjligheter mellan vårdytorna på vårdenheten
 • Personcentrerad introduktion som anpassas dina tidigare erfarenheter och kompetenser och ger dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i vår verksamhet
 • Vi erbjuder tillsvidaretjänst förlagd till dag/kväll eller treskift. Tjänsten innebär även helgtjänstgöring, 2 helger av 5

Nyfiken på hur vi arbetar på Hjärta och Kärl Huddinge? Tveka inte att ta kontakt om du är intresserad av att komma och hospitera, så berättar vi mer om oss, vår grupp och ledarskapet!

Vi söker dig som

 • Har ett helhetsperspektiv på såväl patient och närstående. Vi lägger stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati och du måste kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris.
 • Har en god förmåga att arbeta såväl i team som självständigt samt tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål.
 • Är driven, kommunikativ, nyfiken och engagerad hjälper gärna kollegor, ta egna initiativ och är prestigelös nog att rycka in där det behövs.
 • Tar ansvar för ditt arbete, söker den information som behövs för ett bra slutresultat och har en vilja att bidra till förändrings- och förbättringsarbete för patientens och verksamhetens bästa.
 • Har lätt för att ta dig ann nya arbetsuppgifter och trivs i en omväxlande arbetsmiljö.
 • Har förmåga att strukturera och planera ditt arbete och har ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Meriterande:

 • Erfarenhet från kardiologi, akutsjukvård eller thoraxkirurgi.

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Din ansökan ska innehålla nedanstående för att vara komplett:

 • Personligt brev
 • CV
 • Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
magnus.h.johansson@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Nyexaminerad Sjuksköterska eller erfaren sjuksköterska som vill utvecklas inom kardiologi. Välkommen till Hjärta och Kärl i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset