medrek.se

Nyexaminerad Sjuksköterska som vill arbeta med akutsjukvård i Solna

Regioner
Utgår

2019-02-03

Ansök nu

Nyexaminerad Sjuksköterska som vill arbeta med akutsjukvård i Solna

Vi erbjuder  
Dig som är nyexaminerad och nyfiken på akutsjukvård möjligheten att börja som sommarvikarie, fast redan i januari. Du kommer börja hos oss flera månader innan sommaren vilket gör att dina kollegor som du skall vara vikarie för är på plats och du kan i lugn och ro skola in dig. Du kommer sedan att arbeta med egna patienter med dina erfarna kollegor runt omkring dig. Vi har utbildning/föreläsning varje vecka, och stannar du hos oss efter sommaren erbjuder vi utbildning i NIV, EKG arytmitolkning.  
 
Vikariatet löper mellan 14/1 till 15/9 men trivs du hos oss finns det goda möjligheter att vara kvar efter sommaren!  
 
På AVA är vi fullrekryterade med ett glatt gäng som arbetar över gränserna, om vill du bli en av oss tveka inte att söka!  
 
Om tjänsten  
AVA, B8:17, har 18 vårdplatser. Här vårdas huvudsakligen patienter med akuta internmedicinska tillstånd, såsom arytmier, coronarischemi, DVT, lungemboli, intoxikation, KOL-exacerbation, elektrolytrubbning och akut njursvikt.  
 
Avdelningen har möjlighet att kontinuerligt övervaka patienterna avseende arytmier, blodtryck och saturation. Det finns även tillgång till non-invasiv ventilation. Intaget av patienter sker dygnet runt från akutmottagningen och andra vårdavdelningar. Den förväntade vårdtiden är kort.  
 
När behov av akutsjukvård inte längre föreligger överflyttas patienten till vårdavdelning på respektive klinik. En del patienter färdigbehandlas och skrivs ut direkt till hemmet från avdelningen.  
 
AVA bemannas dygnet runt av Funktion Akuts egna sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Som sjuksköterska kommer du att ha hand om mellan 4-5 patienter.  
 
Möjlighet till rotation inom kliniken finns exempelvis mot IMA alternativt mot Intensivakuten.  
 
Vi söker  
Dig som är positiv och tycker att akutsjukvård låter spännande. För oss är det viktigt att du ser möjligheter i eventuella hinder och alltid sätter patienten i fokus. Det är viktigt att du kan arbeta över gränser och kan prioritera.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska, meriterande är tidigare arbete som undersköterska inom akutsjukvård under studier alt innan studier. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Sara Lindberg 
Omvårdnadschef AVA, Solna
contacticon phone 0725-83 67 06
Petra Karlsson 
Omvårdnadschef AVA, Solna
contacticon mobile 0725-84 19 67

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Sofie Haglund mail: sofie.haglund@sll.se
Vårdförbundet, Jenny Bravo mail: jenny.bravo@sll.se

Dela detta jobb

Nyexaminerad Sjuksköterska som vill arbeta med akutsjukvård i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset