medrek.se

-->

Söker du en spännande, utmanande och lärorik arbetsplats där du kan bygga på din kompetens inom en verksamhet med olika vårdnivåer? Har du redan erfarenhet inom omvårdnad och vill nu utvecklas inom intermediärvård? Välkommen att söka till oss på Neurokirurgen!

Om oss:

På vårdavdelning Neuro 4 arbetar du med akut och elektiv neurokirurgisk vård tillsammans med ditt team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och hälsoprofessioner. Du växlar mellan vårdavdelningsarbete och postoperativ övervakning, och har därtill möjlighet att arbeta med strålknivskirurgi. För dig med intresse och/eller erfarenhet erbjuder vi även arbete med intermediärvård på vår avdelning.

Vår verksamhet är personaltät, vilket innebär att du alltid har kollegor på plats att fråga. Möjlighet att arbeta dag och natt eller enbart natt kan erbjudas om intresse finns.  Vår ambition är att vara lyhörda inför dina behov i schemaläggningen och tillsammans hitta lösningar som passar både dig och verksamheten!

Hos oss arbetar vi enligt Region Stockholms 24/7 avtal för sjuksköterskor Det avtal som tecknats mellan Vårdförbundet och Region Stockholm. Det innebär att du kan välja att reducera din veckoarbetstid genom att arbeta förtätad helg och/eller minst 20% natt. Mer information om schema får du vid en eventuell intervju.

Vi erbjuder:

En unik möjlighet att lära sig och utvecklas inom neurokirurgisk vård.

  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och dynamiskt team.
  • För erfarna och nyutexaminerade kollegor har vi möjligheter att anpassa inskolning och kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i vår verksamhet.  
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt
  • Kontinuerlig kompetensutveckling i form av exempelvis föreläsningar på avdelningen och vår mycket uppskattade grundkurs i neurokirurgisk omvårdnad.
  • Möjlighet att söka kursen Neurosjukvård Omvårdnad på avancerad nivå (15 hp) i samarbete med Karolinska Institutet 

Vi söker

Dig som har genuint intresse för neurokirurgi och som vill bidrag aktiv till utveckling av vår verksamhet.

  • Du tar ansvar i din yrkesroll och har en god samarbetsförmåga
  • Är flexibel och hanterar oförutsägbara situationer med bibehållet lugn
  • Är bekväm i att arbeta självständigt och kan prioritera rätt i ditt arbete
  • Har ett helhetsperspektiv på såväl patient och närstående. Vi lägger stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati och du måste kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris. 

 Kvalifikationer

-Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

- Erfarenhet inom akutsjukvård och/eller neurologi är meriterande 

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi.

Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård i både Solna och Huddinge.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Nyexaminerade och erfarna sjuksköterskor välkomna att söka till den enda Neurokirurgiska enheten i Region Stockholm! Vi finns i Solna

Regioner
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Dela detta jobb