medrek.se

Nyfiken på Barnkirurgi? Nu söker vi sjuksköterskor till Barnavdelning 11, Barnkirurgi och gastromedicin

Ansök nu

Nyfiken på Barnkirurgi? Nu söker vi sjuksköterskor till Barnavdelning 11, Barnkirurgi och gastromedicin

Nu erbjuder vi dig som är nyfiken på barnkirurgi en möjlighet att söka till Barnavdelningen 11. Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som arbetat några år som sjuksköterska och är sugen på att prova något nytt. Vi skräddarsyr ditt första år hos oss. Tror du, precis som vi, att handledning och utbildning är viktiga grundpelare i att skapa en lugn och trygg start då man söker ny tjänst? Då kan det vara dig vi söker!

Vi erbjuder

 • Individuell introduktion upp till 8 veckor
 • Arbete i team
 • Kliniskt basår
 • Utbildningsdagar på avdelningen med andra nya sjuksköterskor
 • Goda möjligheter till fortsatt kompetensutveckling
 • Tillgång till välutrustat personalgym och friskvårdsbidrag

Om tjänsten
Barnavdelning 11 är en del av Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vi vårdar barn i åldrarna 0-18 år och på vår avdelning bedrivs högspecialiserad sjukvård inom barnkirurgi, urologi samt gastromedicin. 

Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta med att vårda hela familjen och blir därför en viktig del i barnets patientcentrerade vård. Arbetet är mycket omväxlande och innefattar barn i alla åldrar och allt från pre- och postoperativ vård till avancerade behandlingar, smärthantering och nutrition. Du leder omvårdnadsarbetet i teamet, identifierar barnets och familjens unika behov och stärker dem i deras livssituation.

Under det första anställningsåret kommer vi skräddarsy din tid. Syftet är att genom handledning och utbildning ge dig en trygg start i ditt nya arbete. Med stöd av en senior sjuksköterska kommer du att ansvara för patienter med något lägre vårdbehov. Du kommer få träna på vanligt förekommande praktiska moment samt öva på att identifiera omvårdnadsbehov, arbetsleda, omvårdsdokumentera, iordningställa läkemedel med mera.

Annonsen gäller tillsvidareanställningar på heltid med rådande arbetstidsavtal med helgtjänstgöring två av fem helger samt möjlighet till natt tjänstgöring. Vi söker även dig som önskar arbeta heltid endast på natten.

Vi söker
Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett intresse för barnkirurgi. Du som söker har en stor vilja att lära och utvecklas samt trivs med att ta eget ansvar. Du anser att god kommunikation och samarbetsförmåga med föräldrar, kollegor och andra enheter är en central del av rollen som sjuksköterska. Vi värdesätter även att du är engagerad i verksamheten och dess utveckling samt att du inte räds förändring.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

 1. Personligt brev  
 2. CV
 3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
  - Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet. 

Dela detta jobb

Nyfiken på Barnkirurgi? Nu söker vi sjuksköterskor till Barnavdelning 11, Barnkirurgi och gastromedicin

Karolinska Universitetssjukhuset