medrek.se

Nyfiken på omvårdnad och teknik? Vi söker sjuksköterskor till Dialysmottagningen!

Regioner
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Nyfiken på omvårdnad och teknik? Vi söker sjuksköterskor till Dialysmottagningen!

Är du intresserad av omvårdnad och teknik? Vill du utvecklas, växa och komma till en arbetsplats där dina idéer och initiativ är en del i utvecklingen av Dialysvården?  

Om oss 

På vår hemodialysmottagning i Huddinge hittar du ett arbete med en kombination av teknik, omvårdnad och utbildning. Hos oss får du goda möjligheter att dels omsätta dina tidigare erfarenheter och dels utvecklas i din yrkesroll. Du får möjligheten att arbeta med unik professionell kompetens med en kombination av omvårdnad och teknologisk skicklighet.  

Vi tillsammans arbetar för att utveckla vår verksamhet på bästa sätt. Vi förordar delaktighet, öppenhet och ett gott medarbetarskap. 

Om tjänsten   

I rollen som sjuksköterska har du ett omvårdnadsansvar för patienter i hemodialys.  

Arbetet kombinerar teknik, avancerad medicinteknisk utrustning med hemodialysapparater, med ett nära omvårdnadsarbete. Vi utvecklar nära och långvariga relationer med våra patienter. De flesta bor hemma och kommer till oss för behandling tre-fyra gånger i veckan.  

Arbetet är varierande då det förekommer att vi också ger dialysbehandlingar till akut njursjuka patienter på vår mottagning eller på externa enheter. Vi har även unik kompetens med barndialys.  

Vi erbjuder 

  • Ingå i ett sammansvetsat och glatt gäng med unik spetskompetens.  
  • Åtta veckors strukturerad inskolning tillsammans med en till två handledare. 
  • Fasta scheman med arbete var tredje lördag och söndag. Arbetstiderna är förlagda till förmiddagspass och eftermiddagspass vissa dagar.  
  • Internutbildning och kompetensutveckling med föreläsare nästan varje vecka.   
  • Första året erbjuds du en introduktionskurs i njurmedicinsk omvårdnad under en vecka och inom två år en fördjupningskurs på fyra dagar.  
  • Möjlighet till högskolestudier, personcentrerad omvårdnad vid njursvikt 15 högskolepoäng. Vi uppmuntrar även till utbildning på magisternivå.  
  • Vid behov finns möjlighet att ansöka om personalbostad för ett år. 
  • Friskvårdsbidrag/subventionerad träning.   

Vi söker   

Dig som vill arbeta i en miljö där vi strävar efter att arbeta personcentrerat. Ett positivt och respektfullt förhållningssätt till patienter är en viktig förutsättning. Vi ser också att du är en kommunikativ och lyhörd teamarbetare som också har förmåga att arbeta självständigt.  

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska.  

Meriterande: njurmedicinsk kompetens och erfarenhet av hemodialys. Även erfarenhet av arbete med barn.  

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Britt-Louise Allenius 
Omvårdnadschef
 08–585 876 89

Fackliga representanter

Vårdförbundet 08-585 80 350

 

Dela detta jobb

Nyfiken på omvårdnad och teknik? Vi söker sjuksköterskor till Dialysmottagningen!

Karolinska Universitetssjukhuset