medrek.se

Nytänkande sjuksköterska till nytt uppdrag inom SABH mobilen i Solna

Ansök nu

Nytänkande sjuksköterska till nytt uppdrag inom SABH mobilen i Solna

SABH, Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet, har fått ett utökat uppdrag från 2020 och behöver därför rekrytera nya medarbetare. Vill du arbeta med barn i alla åldrar och med hela Stockholm Region som arbetsområde? Gillar du att vara delaktig i att bygga något nytt och tänka utanför boxen? Tveka inte, nu finns chansen! 

Om tjänsten 
SABH mobilen är en del av den avancerade barnhemsjukvården men med ett uppdrag att måndag till fredag vårda barn dagtid. På SABH arbetar läkare, sjuksköterskor och barn-/undersköterskor dygnet runt. De barn som vårdas på SABH har ett brett spektrum av diagnoser och omvårdnadsbehov. 
Som sjuksköterska på SABH arbetar du självständigt ute på fältet, men har ett stöd och nära samarbete med SABH:s läkare. Du kommer att göra egna bedömningar av barnen, hantera centrala infarter, perifera infarter, ge amningsråd, spädbarnsskötsel, sondsättningar, ge olika intravenösa behandlingar. 

Tjänsten är en heltid, tillsvidareanställning, veckoarbetstid på 38,25 timmar/vecka, OB lätthelg. Med rotation mot SABH slutenvård.
 
Vi söker 

Vi söker dig som brinner för att vårda sjuka barn och är trygg i din yrkesroll. Du tar eget ansvar, gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat samtidigt som du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs. Du ser utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem.

Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av att vårda sjuka barn på sjukhus. Körkort är ett krav. 
Specialistutbildning inom barn, barnmorskeutbildning eller annan specialistinriktning är meriterande.
 
 ”Jag jobbar med barnhemssjukvård för för att få möta allt från spädbarn till tonåringar och alla diagnoser inom barnsjukvården. Vård i hemmet sker på familjens villkor och såklart alltid med barnets bästa i åtanke”. 
Lisa leg. barnspecilistsjuksköterska

Kanske är du Lisas nya kollega! Välkommen att ansöka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
    - Yrkeslegitimation  
    - Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med cirka 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot cirka 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Nytänkande sjuksköterska till nytt uppdrag inom SABH mobilen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset