medrek.se

Nyutexaminerad eller erfaren sjuksköterska till Neuro 2 Huddinge

Regioner
Utgår

2022-10-04

Ansök nu

Nyutexaminerad eller erfaren sjuksköterska till Neuro 2 Huddinge

Vill du börja din sjuksköterskekarriär på en lärorik arbetsplats med omväxlande arbete inom neurologisk vård? Eller har du vana från neurologi? Tycker du det låter intressant – då är vi rätt arbetsplatsen för dig!

Om oss

På vårdavdelning Neuro 2 arbetar du med akut och elektiv neurologisk vård i ett team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och hälsoprofessioner. Vi har 2 olika vårdnivåer på vår enhet. Vi bedriver redan idag andningsvård av patienter med neuromuskulära sjukdomar. Vi kommer inom ett år att öppna en andningsenhet på en högre vårdnivå. När du lärt dig grundläggande andningsvård kommer du få möjlighet att kompetensutveckla dig och delta i den vården.

Neuro 2 har akutintag dygnet runt och bedriver högspecialiserad vård av patienter med neurologiska sjukdomstillstånd. Vi genomför även bedömning av patienter med misstänkta neurologiska sjukdomar där det bland annat ingår diagnostiska utredningar, medicinjusteringar och behandlingar.

Du kommer växla mellan våra olika vårdnivåer med akut omhändertagande och övervakning samt ges möjlighet till rotation mellan enheterna.

Neuro 2 har totalt 19 vårdplatser, varav 12 slutenvårdsplatser måndag – fredag (11 slutenvårdsplatser lördag-söndag) och 7 dagvårdsplatser (måndag-fredag)

Vi söker dig som:

 • Har ett genuint intresse för neurologisk sjukvård.

 • Förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

 • Är trygg i dig själv, kan anpassa dig till vad omgivningen kräver samt reflekterar och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

 • Känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.

 • Trivs med att arbeta tillsammans med andra, du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

 • Arbetsmiljön har ett stort fokus och arbetsgruppen du kommer till är stabil och trygg. Vår målsättning är att erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete, där du i tätt samarbete med kollegor av olika professioner bedriver god omvårdnad.

 • Som sjuksköterska hos oss får du minst 4 veckors individanpassad inskolning med ett utarbetat introduktionsprogram

 • Utbildning 15 hp inom neurologisk vård i samarbete med Karolinska Institutet efter ett års tjänst.

 • Bra erfarenhet av att arbeta med neurokirurgisk omvårdnad inom Karolinska

 • Kompetensutveckling enligt kompetensstegen samt internutbildning i form av föreläsningar inom området​  

 • Hos oss finns stora möjligheter till delaktighet i utvecklingsarbete, både kopplat till våra patientflöden och till lokala kvalitets- och utvecklingsområden. 

 • Här har du en unik möjlighet att vara del av hela vårdkedjan. En spännande arbetsplats där du ständigt breddar din omvårdnadskompetens!

 • Du kommer att arbeta dag/kväll, tjänsten innebär även helgtjänstgöring (2 av 5). Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Vi tror på ett livslångt lärande därför hos oss har du alltid möjlighet att fortsätta utvecklas inom din profession!

Nyfiken på hur vi arbetar på Neuro 2 Huddinge? Tveka inte att ta kontakt om du är intresserad av att komma och hospitera, så berättar vi mer om oss, vår grupp och ledarskapet!

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Erfarenhet av att arbeta med patienter med neurologiska sjukdomar.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Nyutexaminerad eller erfaren sjuksköterska till Neuro 2 Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset