medrek.se

Nyutexaminerad Leg. Djursjukskötare med anestesiintresse till Bagarmossen

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-10

Ansök nu

Nyutexaminerad Leg. Djursjukskötare med anestesiintresse till Bagarmossen

Om jobbet

Just nu har vi möjlighet att erbjuda en unik möjlighet för en nyutexaminerad legitimerad djursjukskötare som har ett speciellt intresse för anestesi. Vi erbjuder en anställning där vi samtidigt kommer att lära upp dig till att bli en fullfjädrad anestesisköterska.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en nyutexaminerad legitimerad djursjukskötare med driv att utvecklas till att bli en branschens bästa anestestisköterskor. Du kommer att få en individanpassad utbildning som beräknas sträcka sig ca 6 månader. Som medlem av operationsteamet kommer du att tillhöra ett målinriktat, erfaret och dedikerat team som ständigt vill utveckla sig själva och rollen som legitimerad djursjukskötare. I tjänsten ingår dag-, kvälls- och helgpass.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • Är nyutexaminerad legitimerad djursjukskötare som vill utvecklas inom området
  • Har en god kommunikationsförmåga och en förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer
  • Är en lagspelare och som vill utvecklas i ett professionellt team och leverera hög kvalitet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din passion för djur. Din ambition och vilja att ständigt utvecklas och att lära är något vi värdesätter. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och värdefull grund. 

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal. 

Vill du bli en del av vår familj?

Ansök genom att klicka på sök. Sista ansökningsdatum är den 10 juniFör frågor om rollen vänligen kontakta Åsa Jussing, avdelningschef, asa.jussing@anicura.se eller Erika Kalmér, HR-chef, 070-555 15 21. 

Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.

Dela detta jobb

Nyutexaminerad Leg. Djursjukskötare med anestesiintresse till Bagarmossen

AniCura