medrek.se

Nyutexaminerad sjuksköterska och intresserad av barnsjukvård?

Regioner
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Nyutexaminerad sjuksköterska och intresserad av barnsjukvård?

Barnavdelning 9 är en slutenvårdsavdelning för barn mellan 0-18 år på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna. På avdelningen vårdas medicinskt eller kirurgiskt sjuka barn som insjuknat akut eller är inplanerade för elektiv vård. Våra huvudflöden är kardiologi, lungsjukdomar, endokrin/metabol, infektion samt utredningspediatrik.

Våga att söka till oss, vi ser fram emot att lära dig barnsjukvård!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig att tillsammans med kunniga och engagerade kolleger en möjlighet att vara med och utvecklas inom barnsjukvården. Under ditt första år kommer du att få delta i vårt kliniska basår på ca 10% av din arbetstid, då får du både teori och praktisk träning i för barnsjukvården specifika delar. Dessutom kommer du att få kontinuerlig utbildning på avdelningen.

Om tjänsten
Under ditt första år hos oss är du i en individuell inlärningsfas under handledning av erfaren kollega och introduktionsprogram under sju veckor. Du arbetar enligt regionens arbetstidsavtal i 24/7 verksamhet. Vi använder Regionens kompetensstege för sjuksköterskor, anpassad för barnsjukvård.

Förutom att arbeta med våra barn finns vi också här för deras familjer. Vi arbetar i interprofessionella team och det finns alltid någon att fråga samt närvarande chefer. Till vår hjälp finns olika personer med specialistfunktioner såsom utbildningssjuksköterska, apotekare mfl. Vi har ett nära samarbete med lekterapi och sjukhusclowner.

Vi söker
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för barn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor  
- Yrkeslegitimation  

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!  

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Nyutexaminerad sjuksköterska och intresserad av barnsjukvård?

Karolinska Universitetssjukhuset