medrek.se

Vill du få unik kompetens inom inflammation och infektionsvård?

Är du redo för nya utmaningar och värdefull första tid på ditt nya jobb? Välkommen med din ansökan!   

Här kommer du att få en mycket bred kompetens! Du kommer få kunskaper inom flera internmedicinska specialiteter. Som nyexaminerad sjuksköterska hos oss finns många möjligheter till utveckling i din nya yrkesroll. 

Tema Inflammation och Infektion har ett rikt urval av intressanta och högspecialiserade verksamheter som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska. Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi.  

Vården är organiserad i 17 patientflöden som är samlade i fyra patientområden som där alla har verksamhet både i Huddinge och i Solna.  

Vi arbetar flödesinriktat och kan erbjuda dig en stimulerande, spännande och utvecklande arbetsplats tillsammans med kompetenta kollegor i framtidens sjukvård.  

Läs mer om oss här

Vi erbjuder  

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ. Vi är inkluderande, omtänksamma och hjälper varandra framåt.   

 • Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!  
 • Arbete inom slutenvård, dagvård eller mottagning (vi kan även erbjuda en kombination av dessa).  
 • Skräddarsydd introduktionsutbildning.  
 • Tillsvidareanställning, vikariat eller timanställning. Heltid eller deltid. Dag, kväll och/eller natt.  
 • Möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot akutsjukvård (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden.  
 • Arbete enligt flera olika arbetstidsmodeller.  
 • Regelbundna internutbildningar över året.  
 • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.  
 • Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.  
 • Möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra funktionsområden  
 • Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling. 
 • SLL:s kompetensstege för sjuksköterskor

Vi söker  

Vi vill särskilt välkomna dig som är nyutexaminerad legitimerad sjuksköterska att söka dig till oss! Även du som kommer examineras inom kort är välkommen att söka. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. 

I denna rekryteringsprocess kommer urval att ske efter sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Ailer Parvini 
Rekryteringspartner
08- 517 782 34

Fackliga representanter

Vårdförbundet 08-517 729 68

Nyutexaminerad sjuksköterska? Vi söker dig till Tema Inflammation och Infektion!

Regioner
Utgår

2018-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb