medrek.se

Ögonläkare - rekrytering till klinik i Söderort

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-03

Ansök nu

Ögonläkare - rekrytering till klinik i Söderort

Vi söker
För kunds räkning rekryterar vi en Leg specialistläkare inom Ögon!

Hos kunden finns redan idag erfarna specialister inom ögonkirurgi vilka behandlar ögonsjukdomar och utför ögonkirurgi och det här teamet behöver nu utökas med ytterligare en specialist.

Kliniken utför bland annat laserbehandlingar mot efterstarr (YAG) och glaukom (SLT), polykliniska ögonplastikoperationer, synfältsundersökningar, fotograferingar av ögonbotten med OCT-apparat samt diabetiker-screening med digital fundus kamera.

Vi tror att du som läkare har ett stort engagemang och en hög ansvarskänsla för dina patienter. Vidare har du lätt för att samarbeta, är flexibel och har en god kommunikativ förmåga.

Är du legitimerad specialistläkare inom Ögon och har behörighet att verka inom svensk sjukvård är det Dig vi söker.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för Leg specialistläkare inom Ögon

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Ögonläkare - rekrytering till klinik i Söderort

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering