medrek.se

Ögonläkare till Centrumkliniken i Uppsala

Företag Doktor.se
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-13

Ansök nu

Ögonläkare till Centrumkliniken i Uppsala

Vill du jobba tillsammans med oss?

Centrumkliniken i Uppsala öppnade för 6 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens.  Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i Uppsala, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi och obstetrik samt ögonsjukvård. Här utförs även ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. För mer information, läs gärna mer här på hemsidan och i sociala medier.

Vi söker nu ytterligare en ögonspecialistläkare på 40% men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillsammans med ögonsjuksköterska, undersköterska, ortoptist och medicinsk sekreterare är ni ett starkt team och en betydande mottagning här på Centrumkliniken. Hit kommer patienter i olika åldrar.

Övrig information

Omfattning: Deltid 40 % (men tjänstgöringsgrad kan diskuteras)
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

För frågor gällande tjänsten, ring Verksamhetschef Charlotte Z Möller på 076-724 85 28 eller besök vår hemsida: http://www.familjedoktorerna.se/centrum/

Bifoga CV genom att trycka på knappen ”skicka ansökan” nedan.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. 

Välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

Ögonläkare till Centrumkliniken i Uppsala

Doktor.se